Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ζητάνε χρήματα στο όνομα υποψηφίου

Προσοχή, κακοποιοί προσποιούμενοι γνωστό επιχειρηματία λυμαίνονται την Αργολίδα
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 24 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Τον μπελά του έχει βρει επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε Άργος και Ναύπλιο και μάλιστα αποφάσισε να ασχοληθεί και με τα κοινά, από κακοποιούς που τηλεφωνούν προσποιούμενοι πως είναι αυτός και ζητούν από ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα να τους επιστραφούν χρήματα.

Ιντερνετική ληστεία

Το κόλπο

Αφού ατόνησε και έγινε γνωστό το κόλπο με το τροχαίο και την απαίτηση χρημάτων για να καλυφθεί δήθεν ο γιος ή το εγγόνι, τώρα σκαρφίστηκαν ένα κόλπο γκρόσο.

Στο όνομα γνωστού επιχειρηματία έκλειναν ένα –δυο δωμάτια με το πρόσχημα πως θα φιλοξενούσε φίλους του. Στην συνέχεια ξανατηλεφωνούσαν προσποιούμενοι πως ήταν αυτός και ζητούσαν χρήματα πίσω ως κατά λάθος καταβληθέντα. Έλεγαν πχ ότι αντί για 200 ευρώ για τα δωμάτια, κατέβαλαν μέσω του λογαριασμού τους 2000 ευρώ, πως πάτησαν ένα (0) επιπλέον και θα έπρεπε να τους επιστραφούν 1800 ευρω πίσω.

Κάποιοι επιχειρηματίες φαίνεται πως έπεσαν στην παγίδα των απατεώνων κι έτσι η απάτη έγινε γνωστή στον επιχειρηματία και υποψήφιο σύμβουλο ο οποίος χωρίς χρονοτριβή ενημέρωσε την ασφάλεια η οποία πλέον οφείλει να βρει τους απατεώνες πριν σκαρφιστούν κάτι καινούργιο.

 

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org