Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Ζητάει 25% έκπτωση για να πηγαίνει στο στρατόπεδο του Ναυπλίου

Ζητάει 25% έκπτωση για να πηγαίνει στο στρατόπεδο του Ναυπλίου

Καταγγελία στρατιώτη: Δεν μου δίνουν έκπτωση στα λεωφορεία.

Να εξασφαλιστεί η δωρεάν μετακίνηση καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας, ζητάει στρατιώτης του ΚΕΜΧ Ναυπλίου, με ανοιχτή του επιστολή στον Τύπο.

Συγκεκριμένα ο στρατευσιμος κατηγγειλε στο ΚΤΕΛ Αργολίδας τη μη παραχώρηση σε στρατιώτες θητείας της έκπτωσης του 25%.

Στην επιστολή του, αναφέρει:

«Κατά τη μετάθεσή μου στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μηχανικού στο Ναύπλιο, πηγαίνοντας να βγάλω εισιτήριο στο ΚΤΕΛ Αργολίδας διαπίστωσα ότι δεν είχα δικαίωμα έκπτωσης 25% στο εισιτήριο όπως συμβαίνει σε άλλα ΚΤΕΛ για τους οπλίτες θητείας. Όπως με ενημέρωσαν, η έκπτωση αυτή αφορούσε μόνο τους μόνιμους στρατιωτικούς.

Την επομένη μέρα παρουσιάστηκα στην πρωινή αναφορά του Λόχου για το περιστατικό και όπως με ενημέρωσε ο διοικητής μου, δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά δεν το θεωρεί και σωστό να μην ισχύει η έκπτωση.

Θεωρώ απαράδεκτο να μην παραχωρείται σε στρατιώτες θητείας έστω κι αυτή η μικρή έκπτωση 25%, τη στιγμή που ο στρατός χορηγεί μόνο μία κατάσταση επιβίβασης.

Θα έπρεπε να εξασφαλίζεται η δωρεάν μετακίνηση καθ' όλη τη διάρκεια της θητείας των φαντάρων από και προς το στρατόπεδο, είτε αυτό αφορά τη μετάθεσή μας, τις "εξόδους" μας ή τις άδειες που δικαιούμαστε.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα - και για τη μετακίνηση των στρατιωτών - όταν αφήνεται ελεύθερο το πεδίο σε ιδιωτικές εταιρείες όπως τα ΚΤΕΛ να καθορίζουν ανάλογα με το κέρδος τους εάν θα δώσουν ή όχι έκπτωση για τη μετακίνησή μας».
 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Γιάννης Αλεβίζος (χωρίς επαλήθευση) Πέμ, 21/02/2019 - 11:44

Ντροπή στα ΚΤΕΛ που δεν μεταφέρουν με έκπτωση τα παιδιά! Φταίει βέβαια και το Υπουργείο, είναι δυνατόν να πληρώνουν οι φαντάροι για τις μετακινήσεις τους; Θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα....

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.