Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Γηροκομείο Ναυπλίου

Ζέρβας: Τεράστιο λάθος να παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες του γηροκομείου

Άρχισαν τα όργανα για το Γηροκομείο - Τι λέει ο νέος πρόεδρος του Ιδρύματος για υπηρεσίες σε σχέση με τα χρέη, προσπάθειες αυτοπροβολής και τρόπο λήψης των αποφάσεων.

Για πολιτικά παιχνίδια και προσπάθεια αυτοπροβολής πάνω στις πλάτες του γηροκομείου κάνει λόγο ο πρόεδρος του ιδρύματος Χρήστος Ζέρβας, με προσωπική του τοποθέτηση, η οποία ήρθε χρονικά μετά τις δηλώσεις Καράπαυλου στο anagnostis και την πρόταση Κωστούρου για δημοτικό γηροκομείο στο προσωπικό του ιστολόγιο

«Το διοικητικό συμβούλιο που ανέλαβε αποτελείται απο επτά ανθρώπους και οποιαδήποτε πρωτοβουλία σχετικά με το ίδρυμα πρέπει να λαμβάνεται απο το όργανο το οποίο διαχειρίζεται διοικητικά όσο μπορεί βέβαια την τύχη του γηροκομείου», τονίζει ο πρόεδρος του Γηροκομείου.

Και συμπληρώνει ο κ. Ζέρβας: «Είναι τεράστιο λάθος κάποιοι να προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και να αυτοπροβληθούν πάνω στις "πλάτες" του γηροκομείου γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου».

Σε ότι αφορά τη λειτουργία του ιδρύματος υπογραμμίζει πως συνεχίζει να παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στους τροφίμους του, παρά τα χρέη.

Αναλυτικά η τοποθέτησή Ζέρβα:

«Μην παρασύρεστε απο ορισμένες φωνές οι οποίες θεωρούν οτι το γηροκομείο ξεκίνησε τη λειτουργία του προχθές.

Το γηροκομείο για τρεις δεκαετίες παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες και μάρτυρες είναι οι τρόφιμοι και οι οικογένειές τους.

Το ποσό για τις υπηρεσίες αυτές είναι πενιχρό σε σχέση με άλλα παρόμοια ιδρύματα. Σε μερικούς θα έπρεπε να γίνει κατανοητό οτι οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας δεν πεινάνε, δεν κρυώνουν και δεν έχουν προβλήματα στην παροχή υπηρεσιών υγείας εντός του ιδρύματος και γενικά το πρόβλημα των οικονομικών οφειλών δεν έχει αγγίξει τις υπηρεσίες του ιδρύματος.

Οι εργαζόμενοι έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο σε αυτό. Με καθημερινή εργασία και αυταπάρνηση έχουν κρατήσει τις υπηρεσίες του ιδρύματος σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Επίσης να πούμε οτι το διοικητικό συμβούλιο που ανέλαβε αποτελείται απο επτά ανθρώπους και οποιαδήποτε πρωτοβουλία σχετικά με το ίδρυμα πρέπει να λαμβάνεται απο το όργανο το οποίο διαχειρίζεται διοικητικά όσο μπορεί βέβαια την τύχη του γηροκομείου.

Είναι τεράστιο λάθος κάποιοι να προσπαθούν να παίξουν πολιτικά παιχνίδια και να αυτοπροβληθούν πάνω στις "πλάτες"του γηροκομείου γιατί το μόνο που καταφέρνουν είναι να υποτιμούν τη νοημοσύνη του κόσμου.

Ας εργαστούμε λοιπόν, όπως συμφωνήσαμε απρόσκοπτα και συλλογικά τιμώντας ο καθένας τη θέση και την ευθύνη που ανέλαβε».

Καράπαυλος για γηροκομείο: Δεν θα ακολουθήσω τον κ. Πρόεδρο στο μήνυμα διχασμού

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.