Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Γκάτζιος Ζαριανόπουλος

Ζαριανόπουλος για τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων στην Πελοπόννησο (Vid)

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μιλά στον Άκη Γκάτζιο για τις αγροτικές επιδοτήσεις, τα προβλήματα των κτηνοτρόφων, τα αιολικά της Μονεμβασιάς.

Συζήτηση με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο είχε ο εκδότης του ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ και του anagnostis.org Άκης Γκάτζιος, κατά την διάρκεια πρόσφατης δημοσιογραφικής αποστολής στο Στρασβούργο.

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ απαντά σε ερωτήματα για τους αγρότες, για τις επιδοτήσεις της ΕΕ, για τους κτηνοτρόφους της Πελοποννήσου, τα αιολικά της Μονεμβασιάς.

Ο κ. Ζαριανόπουλος εστίασε στην στήριξη των μικρομεσαίων αγροτών, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο πρόβλημα που υπάρχει με τον δάκο στην Πελοπόννησο, το οποίο δεν αποζημιώνεται σύμφωνα με το υπάρχων νομικό πλαίσιο. 

Σε ότι αφορά τα προβλήματα των κτηνοτρόφων της Πελοποννήσου και του «εμπορικού πολέμου» από τις επιχειρήσεις του γάλακτος, ο κ. Ζαριανόπουλος επισήμανε πως θα πρέπει να υπάρχει ένας συνδυασμένος αγώνας σε συνεργασία με τους καταναλωτές, αλλά να δουν και οι ίδιοι το θέμα των συνεταιρισμών και της απευθείας διάθεσης των προϊόντων τους.

Για τα αιολικά της Μονεμβασιάς, ο ευρωβουλευτής έκανε λόγο για μεγάλο επιχειρηματικό παιχνίδι με αποτέλεσμα να καταστρέφεται οικολογικά ένας ιστορικός τόπος.

 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.