Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Στείρης Ζαχαριάς

Ζαχαριάς - Στείρης για τις εκλογές στη ΝΟΔΕ Αργολίδας

Τι λένε οι δύο υποψήφιοι

Παναγιώτης Ζαχαριάς και Σπύρος Στείρης τοποθετούνται για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα για την εκλογή στη ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Ο υποψήφιος πρόεδρος Παναγιώτης Ζαχαριάς σημειώνει:

«Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, αγαπητοί φίλοι,  η οριστικοποίηση των εκλογικών καταλόγων του κόμματος σε όλη την Ελλάδα σηματοδοτεί την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στην προσπάθεια που κάνει η Νέα Δημοκρατία να προστατέψει την πατρίδα μας από επικίνδυνες πολιτικές και σηματοδοτεί την δραστηριοποίησή τους για ένα κόμμα ανοικτό στην κοινωνία με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το κοινό καλό. 

Η προσπάθεια που όλοι μαζί κάνουμε θα συνεχισθεί και την επόμενη μέρα των εκλογών αφού το κλασσικό : «την ώρα της μάχης δεν περισσεύει κανένας» είναι και αυτή την φορά σημείο αναφοράς και εκκίνησης κάθε αγωνιστικής προσπάθειας. 

Φίλες και φίλοι, αποφάσισα μέσω της υποψηφιότητάς μου για την Προεδρία της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αργολίδας να συνεχίσω να προσφέρω στο κόμμα παλεύοντας για τα ιδανικά που πεσβεύει και έχοντας βαθιά πίστη στο όραμα που έχει ο Πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης για τη χώρα μας. 

Σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές θεωρώ ότι: 

· η είσοδος νέων ανθρώπων σε θέσης ευθύνης στον κομματικό μηχανισμό είναι πλέον απαραίτητη και δεν υπάρχει περιθώριο άλλων αναβολών 

· η αλλαγή νοοτροπίας και δράσης είναι παραπάνω από αναγκαία ώστε να υπάρξει επαναπροσέγγιση του κόμματος με την κοινωνία 

· μπορούμε και πρέπει να δημιουργήσουμε μία οργάνωση που θα είναι πρότυπο σε όλη την Ελλάδα αφού η Αργολίδα από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα δεν έχασε ποτέ την πρωτιά στις προτιμήσεις της τοπικής κοινωνίας. Είναι η σωστή ώρα να ανταποδώσουμε την τιμήκαι την εμπιστοσύνη με πράξεις 

· η Περιφέρεια μπορεί και πρέπει να μεταφέρει τα αιτήματα της κοινωνίας και των παραγωγικών τάξεων στο κόμμα και την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας 

· ήρθε η ώρα να συγκρουσθούμε με νοοτροπίες και πρακτικές του χθές μακριά από κλειστά κυκλώματα και προσωπικές στρατηγικές που διαιρούν και διχάζουν 

Πρέπει πρώτα από όλα και πάνω από όλα να αλλάξουμε εμείς και να δείξουμε με την στάση μας, ότι θα είμαστε συνεπείς στα όσα δηλώνουμε έχοντας ένα διαρκή ανοικτό διάλογο με την κοινωνία. 

Με σεβασμό λοιπόν στην ιστορία της παράταξης αλλά και αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη να προχωρήσουμε μπροστά 

Σας καλώ και σας ζητώ να μας δώσετε τη δύναμη να αγωνιστούμε ενωμένοι έχοντας πάντα πίστη στα υψηλά ιδεώδη μας και όραμα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους». 

Ο Σπύρος Στείρης αναφέρει:

«Με την πολιτική ασχολήθηκα ενεργά από τα μαθητικά μου χρόνια, επειδή πίστεψα και πιστεύω ότι μπορούμε μια καλύτερη πατρίδα. 

Από τότε έως σήμερα υπηρέτησα αταλάντευτα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τόσο στις εποχές των θριάμβων όσο και στα δύσκολα χρόνια. 

Κυρίως στα δύσκολα. 

Ποτέ από τη βολική θέση του παρασκηνίου ή της ανέξοδης απολίτικης κριτικής. 

Πάντοτε στην πρώτη γραμμή, με προσωπικό κόστος, και σε θέσεις ευθύνης: εκλεγμένο μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ, υπεύθυνος ΔΑΠ στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος ΕΦΕΕ, εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2004 έως 2010 και της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ από το 2016, εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας, μέλος της Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. 

Αντιστεκόμενος σε κάθε λογής μηχανισμούς και συστήματα, στρατεύθηκα ανοιχτά στο πλευρό του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη από τη στιγμή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του. 

Υπό την ηγεσία του το κόμμα μας ενισχύθηκε και μεγάλωσε, ευρισκόμενο πια σε θέση ισχύος. 

Με τη συμμετοχή όλων μας στις εσωκομματικές εκλογές την Κυριακή 13 Μαΐου κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την ανόρθωση της χώρας. 

Για να στείλουμε στο πολιτικό περιθώριο όσους απέτυχαν και όσους απέδειξαν ότι δεν έχουν δυνάμεις. 

Δίνουμε στη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη την τελική ώθηση πριν από τις εθνικές εκλογές που πλησιάζουν. 

Ζητώ την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας ως υποψήφιο μέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας». 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.