Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Υπολογιστές

Υπολογιστές στους υπαλλήλους του Δήμου Επιδαύρου για να δουλεύουν από το σπίτι

Ενημέρωση Χρόνη προς τους πολίτες.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 18 Μαρ. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Παρεληφθησαν σήμερα οι φορητοί υπολογιστές για να παραδοθούν στους υπαλλήλους του Δήμου Επιδαύρου που εργάζονται εξ αποστάσεως.

«Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ωστε να ειμαστε διπλα στους δημότες μας και να διεκπεραιώνονται οι επείγουσες υποθέσεις τους», σημειώνει ο δήμαρχος Τάσος Χρόνης.

Να σημειωθεί πως οι υπάλληλοι αν και έχουν άδεια ειδικού σκοπού, συνεχίζουν να βοηθούν στη λειτουργία του Δήμου.

Εικόνα
Υπολογιστές

Επίσης ο δήμαρχος Επιδαύρου προέβη σε ενημέρωση προς τους πολίτες περιγράφοντας τι έχει γίνει σε διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο στο Δήμο και πως έχουν οργανωθεί οι υπηρεσίες:

 • Πριν πάμε στο δημαρχείο κλείνουμε ραντεβου
 • Εαν γνωρίζουμε άτομα που χρήζουν ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ βοήθειας ενημερώνουμε τον δήμαρχο και τους τοπικούς προέδρους. Από αύριο θα λειτουργήσει και ειδική υπηρεσία για αυτό τον λόγο
 • Προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις σε όλα τα επείγοντα ζητήματα των συμπολιτών μας. Ήδη προμηθευτήκαμε φορητούς υπολογιστές και ειδικό προγραμμα και από αύριο θα εργάζονται εξ αποστάσεως σχεδόν όλα τα τμήματα του δήμου μας.
 • στη Νέα σελίδα μας www.epidavros.gr υπάρχει εφαρμογή ψηφιακών πιστοποιητικών.
 • οι εργαζόμενοι της καθαριότητας συνεχίζουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ τα δρομολόγια τους και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό!
 • Ο δήμαρχος , οι αντιδήμαρχοι, οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων, οι πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι ειναι κάθε μέρα στο πόστο τους και προσπαθούν να δώσουν λύσεις σε καθημερινά αλλά και μεγάλα προβλήματα! Δεν εφησυχάζουμε αλλά σχεδιάζουμε και προχωράμε μέσα από την πρωτοφανή κατάσταση που βιώνουμε.
 • τέλος, έχει γίνει ήδη απολύμανση σε σχολεία, αθλητικούς χώρους, δημοτικά και κοινοτικά καταστήματα και κτίρια , στην Αστυνομία, το Κέντρο Υγείας Λυγουριου, το λιμεναρχείο και συνεχίζουμε με τις εκκλησίες. Όταν με το κάλο ειναι έτοιμα να ανοίξουν θα ξανακάνουμε στα σχολειά μας και όπου αλλού χρειαστεί!
 • Οι υπόλοιποι άπλα #μενουμε_σπίτι.
Εικόνα
Δήμος Επιδαύρου κορωνοϊός τηλέφωνο

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

 • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
 • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
 • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.