Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Ανάβαλος

Υπογράφεται η σύμβαση για τα δευτερεύοντα δίκτυα του ανάβαλου προς Φίχτια και Μοναστηράκι

Τατούλης: «Να εξασφαλίσουμε την άρδευση και της τελευταίας σπιθαμής παραγωγικής γης στην Αργολίδα»

«Εντός των ημερών δίνεται η έγκριση υπογραφής της σύμβασης για το έργο των δευτερευόντων δικτύων του Αναβάλου προς Φίχτια και Μοναστηράκι και την ολοκλήρωση της μελέτης προς τις περιοχές Μπόρσα και Μαλαντρένι» ανακοίνωσε από την Αργολίδα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τετάρτη 15 Μαΐου.

«Παραμένουμε αυστηρά προσηλωμένοι στο στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να εξασφαλίσουμε την άρδευση και της τελευταίας σπιθαμής παραγωγικής γης στην Αργολίδα» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «χωρίς την αφοσίωσή μας, την απόλυτη συνέπεια στις ευθύνες που έχουμε αναλάβει και την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πολιτικό μας σχέδιο, το έργο αυτό δεν θα είχε σωθεί. Όλα αυτά τα πετυχαίνουμε γιατί ξέρουμε πολύ καλά τον τόπο και τους ανθρώπους του, ξέρουμε τις ανάγκες τους και δουλεύουμε σκληρά, παρά τις αντίξοες συνθήκες».

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.