Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Σπύρος Μαρίνος

Υπογραφές για να παραμείνει ο Σπύρος Μαρίνος λιμενάρχης Ναυπλίου

Η τοπική κοινωνία δείχνει την αγάπη της προς τον λιμενάρχη

Υπογραφές για να μην μετατεθεί ο Σπύρος Μαρίνος συγκεντρώνονται μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Avaaz. Να σημειωθεί πως η ειλημμένη απόφαση της ηγεσίας του λιμενικού σώματος είναι ο νυν λιμενάρχης Ναυπλίου, και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία, να μετατεθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα λιμάνια της χώρας, σε αυτό της Πάτρας, και την θέση του να πάρει ο νυν υπολιμενάρχης Ναυπλίου πλωτάρχης Παναγιώτης Κοντός.

Όπως σημειώνεται στο κείμενο που δημοσιεύεται στο Avaaz:

«Ανακοινώθηκε η απόφαση μετάθεσης του Λιμενάρχη Ναυπλίου, κ.Σπύρου Μαρίνου, ένα χρόνο πριν τη συνταξιοδότησή του. Ένας δραστήριος, οραματιστής αξιωματικός και άνθρωπος χάρη στη δράση του οποίου έχει αναδειχθεί παγκόσμια η πόλη του Ναυπλίου, έχει αναπτυχθεί το λιμάνι και έχει συμμετάσχει σε κάθε φιλανθρωπική εκδήλωση χωρίς έπαρση, ανιδιοτελώς, με ήθος και σεμνότητα. Οφείλουμε όλοι όσοι εκτιμούμε αυτά τα χαρακτηριστικά να τα υπερασπιστούμε και να πιέσουμε τους κυβερνώντες σε τοπικό δημοτικό επίπεδο αλλά και κυβερνητικό, να επενεξετάσουν και να ανακαλέσουν την μετάθεση του κ.Μαρίνου».

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΕΔΩ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.