Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τεστ κορωνοϊού

Υπό την απειλή του κορωνοϊού η Ερμιονίδα. Τι έκανε ο ΕΟΔΥ στο Κρανίδι

Μετά τα Δίδυμα οι έλεγχοι επεκτείνονται και στην πρωτεύουσα.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ μετέβη σήμερα Τρίτη 1 Δεκεμβρίου στο Κρανίδι και διενήργησε ελέγχους για Covid-19 δίπλα από τα Lidl, από τις 11.30 έως τις 14.30 το μεσημέρι.

Η κοινότητα Κρανιδίου απηύθηνε παράκληση σε όσους θέλουν ή έχουν υποψία ότι μπορεί να έχουν έρθει σε επαφή με ύποπτο κρούσμα, να απευθυνθούν στους ειδικούς για το τεστ.

Να σημειωθεί πως χθες ανακοινώθηκαν 8 κρούσματα στην Αργολίδα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την περιοχή της Ερμιονίδας με επίκεντρο το χωριό Δίδυμα, όπου αρχικά είχαν εντοπιστεί δύο κρούσματα. Όμως οι ιχνηλατήσεις αποκάλυψαν ότι τελικά τα κρούσματα ήταν πολύ περισσότερα των δύο που αρχικά είχαν διαγνωστεί.

Πλέον μένει να δούμε ποια είναι η διασπορά στην κοινότητα μιας περιοχής η οποία έχει ξαναδοκιμαστεί από τον κορωνοϊό, πριν λίγους μήνες όταν είχαν βρεθεί θετικοί πάνω από 150 μετανάστες στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.