Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Υπό διάλυση το δίκτυο της ΔΕΗ στο Ναύπλιο

Υπό διάλυση το δίκτυο της ΔΕΗ στο Ναύπλιο

Συχνότατες πλέον οι διακοπές ρεύματος

Επαναλαμβανόμενες διακοπές ρεύματος παρατηρήθηκαν από τις 11 περίπου το πρωί και συνεχίστηκαν μέχρι και τη 13:30, σε μεγάλο μέρος του Ναυπλίου. Το ρεύμα επανερχόταν κατά διαστήματα αλλά ξανακοβόταν, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση τις μεσημαριανές ώρες.

Οι συνεχείς διακοπές δημιούργησαν προβλήματα σε ηλεκτρικές συσκευές που αναβοσβηναν, ενώ αρκετά από τα καταστήματα της πόλης που είναι ανοιχτά την Κυριακή βάσει του εορταστικού ωραρίου, δεν μπορούσαν σε πολλές περιπτώσεις να λειτουργήσουν και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Μεγάλα σουπερμάρκετ της πόλης επιστράτευσαν γεννήτριες για να συνεχίσουν να λειτουργούν τα ψυγεία τους, αλλά και για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ συχνές οι βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ στην πόλη, με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει αγανακτήσει. Χαρακτηριστικές είναι οι έντονες αντιδράσεις που καταγράφονται στα κοινωνικά δίκτυα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι σημερινές διακοπές οφείλονται σε βλάβη σε σταθμό της ΔΕΗ, η οποία αποκαταστάθηκε μετά από αρκετή ώρα.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.