Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Κώστας Κουρτέλης

Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ ο Ναυπλιώτης Κωνσταντίνος Κουρτέλης

Επιβράβευση για τον νεαρό σπουδαστή, που είναι γιος της συναδέλφου Κατερίνας Κουρτέλη.

Ανακοινώθηκε προχθές ο ορισμός των νέων ειδικών γραμματειών και της πολιτικής Ακαδημίας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων. Μεταξύ των επικεφαλών και ο Κωνσταντίνος Κουρτέλης από το Ναύπλιο.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος Μένιος Κορομηλάς σύμφωνα με το νέο Κανονισμό Λειτουργίας όπως εγκρίθηκε στην Εθνική Συνδιάσκεψη στις 18 Μαρτίου, ορίζει ως επικεφαλής των Γραμματειών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων τους Νίκο Γιάκα ως Υπεύθυνο Επαρχιακών Οργανώσεων και Κωνσταντίνο Κουρτέλη ως Υπεύθυνος Νέων Τεχνολογιών.

Για την Πολιτική Ακαδημία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων ορίζεται το εξής τριμελές διοικητικό συμβούλιο:
- Φρούσσος Γιάννης
- Κουτσογιαννακοπούλου Στέλα
- Μπεκατώρος Γρηγόρης

Κώστας Κουρτέλης

Όπως σημειώνει ο νεαρός Ναυπλιώτης: «Η επιλογή του γραμματέα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Menios Koromilas, στην επιλογή του προσώπου μου για τη θέση του υπευθύνου Νέων Τεχνολογιών με τιμά ιδιαίτερα και με γεμίζει με το αίσθημα της ευθύνης για μια ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ακόμα πιο δυνατή, ακόμα πιο μεγάλη. Ευχαριστώ λοιπόν, πολύ τον γραμματέα για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και στην οργάνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης από την οποία προέρχομαι και υπηρετώ.

Ακόμα θα ήθελα να ευχηθώ καλή αρχή στον φίλο και συνεργάτη Γρηγόρης Μπεκατώρος στην θέση του τριμελούς συμβουλίου της πολιτικής Ακαδημίας, που από το πρώτο έτος αγωνιζόμαστε μαζί σε όλες τις γενικές συνελεύσεις για τις αξίες και τα ιδανικά της παράταξης μας».

 

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.