Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υπερήφανοι σε Αργολίδα και Κορινθία - Χάρισε ζωή σε ασθενή με καρκίνο του αίματος

Ένα ηχηρό μήνυμα αλτρουισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Αιμοδοτών Αργολίδας και τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΣάβ. 9 Νοε. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Ένα ηχηρό μήνυμα αλτρουισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης δόθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Ένας συνάνθρωπός μας που είχε εγγραφεί στο Εθνικό Μητρώο Δοτών του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων – «Χάρισε Ζωή», δώρισε το πολύτιμο μόσχευμά του και Χάρισε Ζωή σε έναν ασθενή με καρκίνο του αίματος.

Αυτή η επιτυχία γεννήθηκε από μία πολύ δημιουργική συνεργασία του Συλλόγου Αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» και του κόμβου που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή της Κορίνθου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου αποτελώντας έτσι τον 6ο εθελοντή δότη των Δεσμών Αίματος και τον 1ο εθελοντή δότη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κορίνθου.

Με την ελπίδα ότι «η πράξη του δωρητή μυελού των οστών θα αποτελέσει παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς» και το σύνθημα «Είναι ακίνδυνο, ανώδυνο & σώζεις μια ζωή».

Το μήνυμα της δότριας: «Το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείς να δώσεις σε κάποιον είναι το δώρο του χρόνου σου. Μπορεί να είναι μερικά δευτερόλεπτα για σένα, αλλά για κάποιον άλλο, όλη του η ζωή. Εγώ έκανα το πρώτο βήμα, σε μια εκδήλωση ενημέρωσης για την αναγκαιότητα προσφοράς μυελού των οστών, που συνδιοργάνωσαν ο Ερυθρός Σταυρός τμήματος Κορίνθου στο οποίο ανήκω ως σαμαρείτισσα από το 2014, το ΚΕΔΜΟΠ Χάρισε Ζωή, καθώς και ο Σύλλογος ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ Αργολίδας. Προσέφερε στον συνάνθρωπο σου οπότε μπορείς, για να κάνει και αυτός το ίδιο όταν το χρειαστείς. Γι’ αυτό μην αργείς ούτε στιγμή βάλε στόχο τη Ζωή».

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.