home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΠολιτικήΑρχείο

ΥΠΕΝ: Άλλαξε χαρτοφυλάκιο ο Κορίνθιος υφυπουργός Νίκος Ταγαράς

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε σήμερα η τελετή παραλαβής – παράδοσης στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ) με τον Κορίνθιο υφυπουργό Νίκο Ταγαρά να παραδίδει το χαρτοφυλάκιο του στον Γιώργο Αμυρά, αναλαμβάνοντας το χαρτοφυλάκιο της Χωροταξίας και του Αστικού Περιβάλλοντος.

Να σημειωθεί πως άλλαξε και ο Υπουργός, καθώς ο Κωστής Χατζηδάκης ανέλαβε το δύσκολο και απαιτητικό Υπουργείο Εργασίας, ενώ ως νέος Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας τοποθετήθηκε ο Κώστας Σκρέκας.

Νίκος Ταγαράς άλλαξε χαρτοφυλάκιο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

 

Όπως σημείωσε ο κ. Ταγαράς:

«Έπειτα από πέντε μήνες σκληρής δουλειάς και άοκνων προσπαθειών που επέφεραν απτά αποτελέσματα για το περιβάλλον, παρέδωσα στον διάδοχό μου Γιώργο Αμυρά το χαρτοφυλάκιό μου, σίγουρος ότι θα συνεχίσει το έργο που ξεκινήσαμε.

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αναλαμβάνω σήμερα το χαρτοφυλάκιο της Χωροταξίας και του Αστικού Περιβάλλοντος. Αντικείμενο ιδιαίτερα γνώριμο λόγω της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας μου κατά το παρελθόν, από τη θέση του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τα θέματα είναι πολλά και αυτά που έχουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Είμαστε έτοιμοι. 

Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό της χώρας για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του. Ευχαριστώ επίσης τον απερχόμενο Υπουργό  Κωστή Χατζηδάκη για την άψογη συνεργασία και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο Υπουργείο Εργασίας. Με χαρά υποδεχόμαστε τον Κώστα Σκρέκα, που αναλαμβάνει πλέον τα ηνία του ΥΠΕΝ».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button