Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Ελευθέριος Μίχος

Υπέβαλλε παραίτηση ο Παπα Λευτέρης

Αλλάζει εφημέριο ο Άη Γιώργης.

Την παραίτησή του από εφημέριος του Αγίου Γεωργίου υπέβαλλε ξαφνικά ο πάτερ Ελευθέριος Μίχος χωρίς να ανακοινώσει ακόμα τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Πάντως τα πράγματα για τον Αη Γιώργη πηγαίνουν καλά αφού η αποκατάστασή του εντάχθηκε από την περιφέρεια στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, έπειτα από επανηλειμμένες οχλήσεις του ίδιου του Παπα Λευτέρη, που πίεσε επίσης και για το γειτονικό Ενετικό κτίριο που βρίσκεται υπό κατάρρευση.

'Οπως σημειώνει σε ανάρτησή του ο Παπα Λευτέρης:

Ένα σημαντικό μνημείο για το Ναύπλιο.Πριν λίγες μέρες εντάχθηκε η αποκατάστασή του στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Σήμερα υπέβαλα και επίσημα την παραίτησή μου στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος, από Εφημέριος του Ιερού Ναού.Εύχομαι στο νέο Εφημέριο να ολοκληρώσει αυτό το μεγάλο έργο, παράλληλα με το Ενετικό κτίριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής για την άριστη συνεργασία, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριο,στον Περιφερειάρχη κ. Τατούλη,στον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Κωστούρο,στους τρεις Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γκιόλα ,Ανδριανό και Μανιάτη,στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο,στους Περιφερειακούς συμβούλους κα Παναγιωτοπούλου και κ. Σαρρή,στο Εκκλησιαστικό Συμβούλιο και στο προσωπικό του Ιερού Ναού και σε όλους τους ζεστούς ανθρώπους της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου ,που με ανέχτηκαν περίπου τα δύο τελευταία χρόνια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

 

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.