Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Υπάρχει σωτηρία για το Ξενία;

Σε τραγική κατάσταση το κτίριο, μαδάει με κίνδυνο να τραυματιστεί κάποιος από τα μπάζα - Στο προσκήνιο και πάλι προτάσεις για την αξιοποίησή του.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 14 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε δραματική κατάσταση έχει περιέλθει το Ξενία στην Ακροναυπλία, σε σημείο που να κινδυνεύουν διερχόμενοι να δεχθούν κανένα τούβλο στο κεφάλι! Το κτίριο είναι γνωστό ότι έχει αφεθεί στην τύχη του αφού οι ενοικιαστές του δεν έχουν φροντίσει να το αξιοποιήσουν.

Για το θέμα κατέθεσε αναφορά στη βουλή ο Γιάννης Ανδριανός προς την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά και τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο. Σε αυτήν ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ επισυνάπτει έγγραφο των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων όπου, μέσω και των επισυναπτόμενων φωτογραφιών που ελήφθησαν κατόπιν αυτοψίας από υπηρεσιακούς παράγοντες, παρουσιάζεται η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κτήριο και τονίζεται η ανάγκη άμεσης ανάληψης δράσης για τη διάσωσή του και την αποτροπή του κινδύνου σοβαρού τραυματισμού που αντιμετωπίζουν σήμερα οι διερχόμενοι. Ο κ. Ανδριανός καλεί τους Υπουργούς να εξετάσουν  σοβαρά κάθε προσήκον μέτρο στην κατεύθυνση αυτή.

Την ίδια στιγμή ο συντοπίτης μας Σωτήρης Μανός μέσω των social media επαναλαμβάνει την πρόταση του για την επαναλειτουργία του Ξενία ως Διεθνές Κέντρο Πληροφορικής και Έρευνας.

 

 

Βούλα Νικολάου

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org