Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Έλεγχοι Πυροσβεστικής

Υπάκουσαν όλοι στο Άργος

Έμειναν σπίτι και απέφυγαν τα «Μπλόκα» (Pics, Video)

Η μεγάλη πλειοψηφία των Αργείων συμμορφώθηκε με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και προτίμησε να κάτσει σπίτι από το να περιφέρεται χωρίς λόγο σε μια πόλη που τα πάντα, εκτός από σούπερ μάρκετ, δημόσιες υπηρεσίες, φούρνους και φαρμακεία.

VIDEO

 

PICS

Εικόνα
πεζόδρομος

Υπήρχαν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Αυτοκίνητα κυρίως με Αθηναϊκές πινακίδες που στολισμένοι, άντρες γυναίκες ψάχνονταν στους δρόμους του Άργους για να πάνε προφανώς την επίσκεψή τους. Φυσικά δεν ήταν λίγες οι φορές που τέτοιοι οδηγοί παραβιάζουν κυρίως τα ΣΤΟΠ αγνοώντας την σήμανση της πόλης.

Παράλληλα τα συνεργεία ελέγχου έκαναν την δουλειά τους και την ενημέρωση παράλληλα, αφού η πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων ήταν χαλαρή.

Εικόνα
Έλεγχοι Πυροσβεστικής

Την δουλειά της ενημέρωσης είχε αναλάβει αυτή την φορά η πυροσβεστική υπηρεσία, λαμβάνοντας όλες τις απαιτούμενες προφυλάξεις. Μάσκα, γάντια, ανάγνωση του φυλλαδίου κίνησης ή του sms από απόσταση και χωρίς να το αγγίζουν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.