Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Γ. Μανιάτης: «Υδροπλάνα στην Αργολίδα: Ναύπλιο, Ν. Κίος, Επίδαυρος, Πορτοχέλι, Ερμιόνη»

Υδροπλάνα σε Ναύπλιο, Ν. Κίο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο ο Μανιάτης - Οι προοπτικές με το νέο θεσμικό πλαίσιο.

Σημαντικές προοπτικές για τη λειτουργία υδροπλάνων, δημιουργούνται με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το νέο θεσμικό πλαίσιο ίδρυσης Υδατοδρομίων. Μεταξύ άλλων έχουν προταθεί υδατοδρόμια σε Ναύπλιο, Νέα Κίο, Επίδαυρο, Πορτοχέλι και Ερμιόνη.

Όπως σημειώνει ο Γιάννης Μανιάτης: «Τον Οκτώβρη του 2014, είχα την τιμή ως Υπουργός Περιβάλλοντος να αδειοδοτήσω το πρώτο Υδατοδρόμιο της χώρας, στην Κέρκυρα. Παρά τα σχεδόν 4 χρόνια που μεσολάβησαν, ελάχιστη πρόοδος παρουσιάστηκε στο ενδιάμεσο. Σήμερα, μετά από συζητήσεις μου με τους αντίστοιχους επενδυτές, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε και στην Αργολίδα ένα δίκτυο Υδατοδρομίων που θα συνδέει βασικά σημεία τουριστικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Αργολίδας, με την Αττική και άλλες περιοχές. Όπως έχω και κατά το παρελθόν ​πολλές φορές​ δηλώσει,​ πρέπει να στοχεύσουμε​ στην ανάπτυξη ενός δικτύου που να περιλαμβάνει ​οπωσδήποτε ​το Ναύπλιο, τη Ν. Κίο, την Επίδαυρο, το Πορτοχέλι και την Ερμιόνη».

«Οι αναπτυξιακές προοπτικές για την Αργολίδα είναι τεράστιες, ιδίως στον υψηλού εισοδήματος τουρισμό. Τα πρώτα βήματα πρέπει να γίνουν άμεσα. Μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη τουριστική περίοδο», καταλήγει ο βουλευτής Αργολίδας.

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.