Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Υδροπλάνα σε Ναύπλιο, Ν. Κίο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο ο Μανιάτης - Οι προοπτικές με το νέο θεσμικό πλαίσιο.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 14 Σεπ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σημαντικές προοπτικές για τη λειτουργία υδροπλάνων, δημιουργούνται με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για το νέο θεσμικό πλαίσιο ίδρυσης Υδατοδρομίων. Μεταξύ άλλων έχουν προταθεί υδατοδρόμια σε Ναύπλιο, Νέα Κίο, Επίδαυρο, Πορτοχέλι και Ερμιόνη.

Όπως σημειώνει ο Γιάννης Μανιάτης: «Τον Οκτώβρη του 2014, είχα την τιμή ως Υπουργός Περιβάλλοντος να αδειοδοτήσω το πρώτο Υδατοδρόμιο της χώρας, στην Κέρκυρα. Παρά τα σχεδόν 4 χρόνια που μεσολάβησαν, ελάχιστη πρόοδος παρουσιάστηκε στο ενδιάμεσο. Σήμερα, μετά από συζητήσεις μου με τους αντίστοιχους επενδυτές, ήρθε η ώρα να δημιουργήσουμε και στην Αργολίδα ένα δίκτυο Υδατοδρομίων που θα συνδέει βασικά σημεία τουριστικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος της Αργολίδας, με την Αττική και άλλες περιοχές. Όπως έχω και κατά το παρελθόν ​πολλές φορές​ δηλώσει,​ πρέπει να στοχεύσουμε​ στην ανάπτυξη ενός δικτύου που να περιλαμβάνει ​οπωσδήποτε ​το Ναύπλιο, τη Ν. Κίο, την Επίδαυρο, το Πορτοχέλι και την Ερμιόνη».

«Οι αναπτυξιακές προοπτικές για την Αργολίδα είναι τεράστιες, ιδίως στον υψηλού εισοδήματος τουρισμό. Τα πρώτα βήματα πρέπει να γίνουν άμεσα. Μπορούμε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη τουριστική περίοδο», καταλήγει ο βουλευτής Αργολίδας.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org