Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Υδατοδρόμια σε Ναύπλιο, Ν. Κίο, Καλαμάτα, Μονεμβασιά, Μάνη και Λουτράκι θέλει ο Νίκας

Σε διαδικασία αδειοδότησης βρίσκονται το Ναύπλιο και η Νέα Κίος
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 5 Νοε. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σε διαπραγματεύσεις για τη δημιουργία δικτύου υδατοδρομίων στην Πελοπόννησο, που θα εξυπηρετεί τις περιοχές: Καλαμάτα, Μονεμβασιά, Μάνη και Κυλλήνη βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

Παράλληλα, στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, βρίσκονται σε διαδικασία αδειοδότησης τα υδατοδρόμια σε Ναύπλιο και Νέα Κίο.

Αλλά και στο Λουτράκι, σε διαδικασία αδειοδότησης βρίσκονται δύο υδατοδρόμια, το ένα στο λιμάνι Λουτρακίου και το άλλο στο Καλαμάκι, τα οποία θα λειτουργούν εναλλακτικά, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας έτσι πτήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το νέο νομοσχέδιο, που αφορά την κατασκευή και λειτουργία υδατοδρομίων, κατατίθεται στη Βουλή έως τα τέλη του μήνα.

Πρόθεση αποτελεί, να ξεκολλήσουν οι επενδύσεις, που για χρόνια σκάλωναν στα «γρανάζια» της γραφειοκρατίας και να δημιουργηθούν υδατοδρόμια από την Αττική και τα νησιά του Αργοσαρωνικού, μέχρι την Πελοπόννησο, το Ιόνιο, τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Την ίδια στιγμή σε θέση ετοιμότητας, βρίσκονται τα επενδυτικά σχήματα, που θα διαχειριστούν τα υδροπλάνα, με τη συμμετοχή Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, που διαθέτουν εμπειρία στον τομέα των αερομεταφορών.
 

Μπριτζ Αργολίδα

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.