Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Λεάγκρος Banner

Ξύπνησαν μνήμες στην Πλατεία Συντάγματος

Ναύπλιο και Όττομπρουν ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 11 Ιουν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αναχώρησε χτες η πολυμελής αποστολή από το Όττομπρουν που επισκέφτηκε το Ναύπλιο στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων από την αδελφοποίηση μεταξύ των δύο πόλεων.

Στην Πλατεία Συντάγματος το απόγευμα του Σαββάτου ξύπνησαν μνήμες από την πρώτη μέρα της αδελφοποίησης μέχρι σήμερα, με τους δύο Δημάρχους των αδελφών πόλεωνΔημήτρη Κωστούρο και Τόμας Λόντερερ να συμπεραίνουν πως η αδελφοποίηση βρίσκεται σήμερα στο καλύτερό της στάδιο.

Ναύπλιο και Όττομπρουν ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Σεπτέμβρη

Προηγήθηκε των χαιρετισμών των δημάρχων, ένα βίντεο με την ιστορία της αδελφοποίησης και στην συνέχεια ο Δήμαρχος Ναυπλιέων απένειμε αναμνηστικά στον Δήμαρχο του Όττομπρουν και στην πρόεδρο του συλλόγου Γερμανόγλωσσων Αργολίδας «Φιλία», Γιούλια Μπρέτσναϊντερ για την συμβολή της στην εν λόγω  επίσκεψη. Εκδηλώσεις στην πλατεία συντάγματος ολοκληρώθηκαν με μια πολύ όμορφη συναυλία «πνευστών» υπό τον μαέστρο Θεοδόση Αντωνιάδη και εντυπωσιακούς νησιώτικους χορούς από το χορευτικό σχήμα φίλων του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος. Τις εκδηλώσεις παρακολούθησε και ο εκπρόσωπος της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης, Δημήτρης Σωπίκης.

Ο δήμαρχος του Όττομπρουν εξέφρασε την ευχή, η επόμενη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στο Όττομπρουν κατά τα τέλη Σεπτέμβρη και κατά την διάρκεια τοπικής έκθεσης.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org