Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Κορωνοϊός τεστ εργαστήριο

Ξυλόκαστρο: Αρνητικός ο Έλεγχος για κορωνοϊό στα λύματα του Βιολογικού

Τα αρνητικά αποτελέσματα δεν πρέπει να μας οδηγήσουν σε οποιουδήποτε είδους εφησυχασμό και χαλάρωση, σημειώνει η ανακοίνωση του δήμου

Αρνητικά τα αποτελέσματα του ελέγχου για κορωνοϊό στα λύματα του Βιολογικού Καθαρισμού του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Η δημοτική αρχή θεώρησε επιβεβλημένο τον έλεγχο για COVID των λυμάτων του βιολογικού Ξυλοκάστρου προκειμένου να έχει μετρήσιμα αποτελέσματα για να οργανώσει τις περαιτέρω κινήσεις της.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης. Ειδικά στην παρούσα χρονική περίοδο, στο μέσο μιας παγκόσμιας πανδημίας, η σαφής γνώση της κατάστασης στην περιοχή μας είναι αναγκαία, ώστε να σχεδιαστούν οι απαιτούμενες δράσεις προάσπισης της υγείας των δημοτών.

Εκθεση βιολογικού Ξυλοκάστρου

Τα αρνητικά αποτελέσματα του ελέγχου αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη για την περιοχή μας , η οποία όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε οποιουδήποτε είδους εφησυχασμό και χαλάρωση των απαιτούμενων μέτρων προστασίας. Συνεχίζουμε όλοι μας με υπευθυνότητα να προασπίζουμε τόσο τον εαυτό μας, όσο και τον πανέμορφο τόπο μας», καταλήγει.
 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.