Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΝΑΥΠΛΙΟ

Ξημερώματα εξαφανίστηκε το αίσχος στη Χαριλάου Τρικούπη, που αναστάτωνε τους κατοίκους

Άμεση αντίδραση του δήμου Ναυπλιέων μετά το δημοσίευμα του anagnostis.org (Pics, Video)

Άμεση ήταν η αντίδραση της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου, που αντέδρασε εξαφανίζοντας τις εικόνες ντροπής στην Χαριλάου Τρικούπη στο Ναύπλιο.

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του anagnostis.org με τίτλο «Ξεσκέπαστος κάδος στο Ναύπλιο «ταΐζει» με σκουπίδια το διπλανό οικόπεδο» εργάτες του δήμου Ναυπλιέων βρέθηκαν στο σημείο και έπιασαν δουλειά.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

Αποτέλεσμα ήταν, μόλις ξύπνησαν οι κάτοικοι της περιοχής που διαμαρτύρονταν για την κατάσταση που επικρατούσε εκεί, να δουν μια διαφορετική εικόνα από εκείνη που υπήρχε χθες, την οποία είχαν καταγράψει μόνοι τους.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΝΑΥΠΛΙΟ

 

Όπως φαίνεται και στο video, τα σκουπίδια δεν υπάρχουν και ο χώρος είναι πλέον καθαρός.

Το ζήτημα είναι – όπως λένε οι ντόπιοι στο anagnostis.org – να μην ξαναδημιουργηθεί το ίδια πρόβλημα. Προφανώς η ευθύνη ανήκει και σε αυτούς που πετάνε εκεί τα σκουπίδια και όχι μόνο στον αέρα που τα σκορπάει…

 

Η χθεσινή εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική, με το οικόπεδο που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου Τρικούπη να έχει μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Κάθε λογής απορρίμματα βρίσκονταν πεταμένα εκεί, τα περισσότερα προερχόμενα από κάδο ανακύκλωσης που βρίσκεται επί της οδού και που παραμένει πάντα ανοιχτός με αποτέλεσμα ο αέρας να παρασύρει τα σκουπίδια προς το οικόπεδο.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.