Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Ξεραίνονται τα δέντρα στον κάμπο επειδή κλέβουν τη ΔΕΗ

Ξεραίνονται τα δέντρα στον κάμπο επειδή κλέβουν τη ΔΕΗ

Απροστάτευτη η ΔΕΗ και οι παραγωγοί από τους κλέφτες

Σοβαρός κίνδυνος να μείνουν απότιστες οι πορτοκαλιές, εάν δεν λυθεί το πρόβλημα με τις κλοπές μετασχηματιστών στον κάμπο.

Η «επιδημία» κλοπών ανησυχεί πλέον εκτός από τη ΔΕΗ και τους αγρότες. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά στο ypaithros.gr, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ήρας Χάρης Μακρής «Το πρόβλημα εμφανίστηκε την τελευταία πενταετία και οι επιπτώσεις είναι σοβαρές, καθώς η ΔΕΗ αδυνατεί να επισκευάσει έγκαιρα τις βλάβες που προκαλούνται, ενώ την ίδια ώρα οι αγρότες αδυνατούν να ποτίσουν τα χωράφια τους. Πλέον υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνουν απότιστες οι πορτοκαλιές, εάν δεν λυθεί το πρόβλημα», τονίζει στην «ΥΧ».

Έχουν φτάσει στο σημείο να κλέψουν μέχρι και πίνακες, ενώ ένας παραγωγός έχει πέσει οκτώ φορές θύμα κλοπής του μετασχηματιστή. Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος δεν κάνει μηνύσεις, με αποτέλεσμα να μην καταγράφεται επίσημα το πρόβλημα».

Είναι γεγονός ότι μετά από μία κλοπή μετασχηματιστή, μέχρι να γίνει αντικαταστάσή του, μπορεί να περάσει και ένας ολόκληρος μήνας, πράγμα που σημαίνει ότι μένουν χωρίς ρεύμα τα χωράφια, την κρίσμη περίοδο που πρέπει είτε να ποτιστούν (το καλοκαίρι), είτε να προστατευτούν από τον πάγο (τον χειμώνα).
 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.