Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κινητή τηλεφωνία

«Ξενοφώντας» και «Ζορμπάς» αύξησαν τις τηλεφωνικές κλήσεις στην Αργολίδα

Τι λένε τα στοιχεία της Wind

Αυξημένη χρήση σταθερής και κινητής τηλεφωνίας κατέγραψε το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου της WIND στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στις περιοχές που επλήγησαν από τα ασυνήθιστα καιρικά φαινόμενα «Ξενοφών» και «Ζορμπάς».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η κίνηση της σταθερής που διεκπεραιώθηκε στο δίκτυο της WIND το διήμερο 29-30/9 ήταν κατά 20% αυξημένη σε σχέση με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ ο αριθμός των κλήσεων που διεκπεραιώθηκαν σε ώρες αιχμής ήταν κατά 35% αυξημένος.

Στην κινητή τηλεφωνία παρατηρήθηκε αύξηση της κίνησης φωνής κατά 18% στην περιοχή της Αργολίδας, κατά 15% στην Κορινθία και 10% στην περιοχή της Λακωνίας, περιοχές που αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα λόγω κακοκαιρίας.

Από τις πληγείσες περιοχές η μεγαλύτερη αύξηση της κίνησης παρατηρήθηκε στην Εύβοια 12%, στην Πελοπόννησο 9% και στο Ιόνιο 8%.

 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.