Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κάνει τα σχολεία πάρκινγκ ο Καμπόσος!

Ξεκίνησαν και στο Άργος οι καταλήψεις στα σχολεία

1ο Γυμνάσιο Άργους, 2ο Λύκειο και 3ο Λύκειο σέρνουν τον χορό των καταλήψεων

Ακολουθώντας την πολιτική των καταλήψεων και άλλων σχολείων της χώρας, το 1ο Γυμνάσιο Άργους (Μπουσουλοπούλειο), το 2ο Λύκειο Άργους, το 1ο ΕΠΑΛ Άργους και το 3ο Λύκειο Άργους, βρίσκονται ήδη υπό κατάληψη.

Τα κύρια αιτήματά τους αφορούν την προστασία των μαθητών από τον κορωνοϊό, την αύξηση του προσωπικού καθαριότητας, την μείωση των μαθητών ανά τμήμα ώστε να υπάρχουν μεταξύ τους αποστάσεις αλλά και να γίνεται καλύτερα η διδασκαλία των μαθημάτων καθώς και μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών για την κάλυψη των ελλείψεων στα σχολεία.

Αναφερόμενος γενικά στο κύμα καταλήψεων σε σχολεία που εκδηλώνεται και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ότι, «θλίβομαι με τις καταλήψεις που γίνονται στα δημόσια σχολεία και δηλώνω ότι είμαι δίπλα στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς που θέλουν ανοιχτά τα σχολεία, γιατί είναι οπωσδήποτε λυπηρό όταν για οποιονδήποτε λόγο κάποιοι τα κλείνουν.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιοι είναι οι υποκινητές και ποιοι επιδιώκουν οφέλη κάθε είδους από αυτή την ιστορία».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.