Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τα ΔΙΕΚ - Εκτός συστήματος η Επίδαυρος

Αυτοπροσώπως θα πρέπει να γίνονται οι αιτήσεις στο ΔΙΕΚ Επιδαύρου - Ο σύνδεσμος για τα ΔΙΕΚ Άργους και Ναυπλίου.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 29 Αυγ. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Άνοιξε η πλατφόρμα αιτήσεων στα δημόσια ΙΕΚ, μεταξύ των οποίων και αυτά του Άργους και του Ναυπλίου. Στο σύστημα αυτό (https://diek.it.minedu.gov.gr/) μπορείτε να υποβάλετε ηλεκτρονικά την αίτηση σας για θέση καταρτιζομένου σε Δ.Ι.Ε.Κ. που εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και αφορά στο Α' εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2018.

Εκτός της διαδικασίας ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων είναι τα Δ.Ι.Ε.Κ. Ειδικής Αγωγής και το Δ.Ι.Ε.Κ. Ε.Κ.Ο. Επιδαύρου. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν αίτηση απευθείας στα συγκεκριμένα Δ.Ι.Ε.Κ.

Για τη συμπλήρωση της αίτησης είναι απαραίτητο να έχετε ΑΜΚΑ (Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης). Σε περίπτωση που δεν έχετε, παρακαλούμε να μεταβείτε στο πλησιέστερο ΚΕΠ. Η έκδοση του είναι άμεση.

Το σύστημα θα δέχεται αιτήσεις από την Τρίτη 28 Αυγούστου μετά τις 17:00 έως την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου στις 15:00. Στο διάστημα αυτό, κάθε υποψήφιος που έχει λογαριασμό μπορεί να αλλάζει οποιοδήποτε στοιχείο της αίτησης του. Μετά τη λήξη της προθεσμίας, καμία αλλαγή δεν γίνεται δεκτή.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org