Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Στρατόπεδο Τρίπολης

Ξεκάθαρος ο Νίκας για το Στρατόπεδο της Τρίπολης

Απάντηση στην επερώτηση Γιαννακούρα

Με σαφήνεια προσδιόρισε το πλαίσιο στο οποίο κινείται η υπόθεση του στρατοπέδου της Τρίπολης, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Απαντώντας σε σχετική επερώτηση του πρώην αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Βαγγέλη Γιαννακούρα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία απόφαση, παρά μόνον κινητικότητα για το θέμα. 

Ο κ. Γιαννακούρας είχε θέσει στην επερώτησή του συγκεκριμένα ερωτήματα στον Περιφερειάρχη για την παραχώρηση του στρατοπέδου, ενώ επεσήμανε ότι για να ολοκληρωθεί η παραχώρηση είναι απαραίτητο να συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, επειδή το στρατόπεδο είναι ενεργό και η απόφαση θα πρέπει να ληφθεί από το Συμβούλιο Άμυνας. 

Ο κ. Νίκας στην απάντησή του σημείωσε ότι καταλαβαινει την αγωνία των τοπικών κοινωνιών να μην κλείσουν τα στρατόπεδα αλλά όπως τόνισε, οι αποφάσεις δεν παίρνονται στην Περιφέρεια ή τους Δήμους αλλά σε κεντρικό επίπεδο. 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον αρχηγό του ΓΕΣ που είχε στα Φιλιατρά και ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι ο φάκελος του Στρατοπέδου της Τρίπολης έχει περάσει από το γραφείο του με τη σύμφωνη γνώμη του. 

Τέλος, εξέφρασε την ευχή και επιθυμία του, το στρατόπεδο της Τρίπολης να χρησιμοποιηθεί τελικά για Διοικητήριο και όχι για κάτι άλλο. 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.