Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Λυρική σκηνή Άργος

Ξαναζωντανεύει το όνειρο για τη δημιουργία Λυρικής Σκηνής στο Άργος

Ο Καμπόσος βάζει θεμέλια για την πολιτιστική ανάταση του Δήμου του.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 27 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το όνειρο του Άργους για τη δημιουργία Λυρικής Σκηνής μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη σε μια δικαστική απόφαση που ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση του έργου.

Όπως ανακοίνωσε απόψε στο Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Αργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος το δικαστήριο Πατρών αποφάσισε να δώσει πενταετή παράταση για την υλοποίηση της διαθήκης Κολιαλέξη.

Μετά από αυτή την δικαστική απόφαση ο Δήμος προτίθεται να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατό σε δύο κινήσεις. Η μία αφορά την εκποίηση της περιουσίας του ιδρύματος Κολιαλεξη και η δεύτερη τη μελέτη για την δημιουργία Λυρικής σκηνής στο Άργος που ήταν και προσωπικό όνειρο του μεγάλου ευεργέτη της πόλης Παναγιώτη Κολιαλέξη.

Ο χώρος στον οποίο θα κατασκευαστεί η Λυρική Σκηνή, εφόσον προχωρήσουν και ολοκληρωθούν οι μελέτες, θα είναι δίπλα στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».

Μάλιστα στα σχέδια του Δήμου για τον πολιτισμό είναι και η δημιουργία δημοτικού κινηματογράφου, όπως επίσης αποκάλυψε ο δήμαρχος κατά την αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.