Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Μαρία Ζέρβα

Τσουνάμι παραιτήσεων στη ΝΟΔΕ Αργολίδας - Πονοκέφαλος για Σχοινοχωρίτη

Παραιτήθηκε και η Μαρία Ζέρβα επικαλούμενη πλήρη αδυναμία συνεργασίας με τον πρόεδρο Δημήτρη Σχοινοχωρίτη.

Σα να μην έφταναν οι παραιτήσεις των Σπύρου Στείρη και Παντελή Ρουμελιώτη από τη θέση του αντιπροέδρου και του υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασµού και Επικοινωνίας αντίστοιχα, έσκασε και τρίτη βόμβα από την Μαρία Ζέρβα που παραιτήθηκε από τη θέση υπευθύνου γυναικείων θεµάτων.

Και η κα Ζέρβα επικαλείται το ίδιο λόγο, δηλαδή της πλήρους αδυναµίας συνεργασίας µε τον πρόεδρο Δηµήτρη Σχοινοχωρίτη. 

Παραιτήσεις βόμβα στη ΝΟΔΕ κατά Σχοινοχωρίτη

Όπως αναφέρει στην επιστολή παραίτησής της η Μαρία Ζέρβα:

«Ύστερα από τη χθεσινή παραίτηση του Αντιπροέδρου Σπύρου Στείρη και του Παντελή Ρουµελιώτη από υπευθύνου Στρατηγικού Σχεδιασµού και Επικοινωνίας, συµφωνώντας απόλυτα µε τους λόγους των παραιτήσεών τους, παραιτούµαι και εγώ από Υπεύθυνη Γυναικείων θεµάτων, λόγω πλήρους αδυναµίας συνεργασίας µε τον πρόεδρο Δηµήτρη Σχοινοχωρίτη.

Δέχθηκα και εγώ τη θέση που µου πρότεινε ο πρόεδρος σεβόµενη την ετυµηγορία των εσωκοµµατικών εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή για ανιδιοτελή προσφορά στο κόµµα, στα µέλη του και στους πολίτες του Νοµού.

Η µέχρι σήµερα πορεία απέδειξε δυστυχώς ότι δεν υπάρχει πνεύµα συνεργασίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυµηγορία των µελών της Νέας Δηµοκρατίας, όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκοµµατικές εκλογές του Μαΐου 2018.

Μετέχοντας για πρώτη φορά στη ΝΟΔΕ εδώ και έξι µήνες, έγινα µάρτυρας προσπάθειας χειραγώγησης του οργάνου από τον πρόεδρο και επιβολής αποκλειστικά της προσωπικής του άποψης, γεγονότα που µου προκάλεσαν έκπληξη και απογοήτευση.

Μάλιστα στην τελευταία συνεδρίαση, µε την ανοχή του προέδρου, λοιδωρήθηκε από Αντιδήµαρχο Άργους ο συνάδελφος Παντελής Ρουµελιώτης, όταν αναφέρθηκε στο θέµα ηµερήσιας διάταξης για πρόταση από τη ΝΟΔΕ περί στήριξης Δηµάρχου Άργους, αφού ο νυν Δήµαρχος δεν ανήκει στην Νέα Δηµοκρατία σύµφωνα µε την απόφαση του προέδρου µας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αν είναι δυνατόν να υπάρχει λογοκρισία στο Νοµαρχιακό Όργανο του Δηµοκρατικότερου κόµµατος στην Ελλάδα.

Παραµένω µέλος της ΝΟΔΕ Αργολίδας, πιστή στις αρχές και αξίες της Νέας Δηµοκρατίας, που αδιάλειπτα υπηρέτησα από µικρό παιδί. Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για πλουραλισµό, ελεύθερη έκφραση και δηµοκρατία. Θα συνεχίσω να αγωνίζοµαι για τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και την προσπάθεια να αλλάξουµε την Ελλάδα.

Δεν θα µας φιµώσει κανείς, δεν θα χρησιµοποιήσει τη ΝΟΔΕ κανείς ως άρµα για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών συµφερόντων και αγκυλώσεων του παρελθόντος».

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.