Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Βρεφονηπιακός Σταθμος Πύλου

Τσακωμός για το πάπλωμα

Δεν ξεχνά τον ρόλο του Σαμαρά στις περιφερειακές εκλογές ο Τατούλης

Μπορεί οι εκλογές να τελείωσαν όμως οι αντιπαραθέσεις δεν θέλουν παρά μια και μόνο φλογίτσα για να αναζωπυρωθούν. Αφορμή αυτή την φορά δόθηκε από τα εγκαίνια του βρεφονηπιακού σταθμού Πύλου, την πατρότητα του οποίου διεκδικεί η περιφερειακή διοίκηση υπό τον Τατούλη, αλλά το έργο το εγκαινίασε …σαν δικό του ο Αντώνης Σαμαράς. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Περιφέρειας αναφέρει:

«Με ανείπωτο πολιτικό θράσος ο τέως Πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς εγκαινιάζει σήμερα το βρεφονηπιακό σταθμό Πύλου, ένα έργο – προϊόν της δουλειάς και της αποτελεσματικότητας της «ανεκδιήγητης παρέας», όπως ο ίδιος δημόσια είχε χαρακτηρίσει τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και την Περιφερειακή αρχή Πελοποννήσου.

Προς ενημέρωση του κ. Σαμαρά, ο οποίος ως Υπουργός ή Πρωθυπουργός δεν έχει κανένα έργο να επιδείξει στη Μεσσηνία και την Πελοπόννησο, το έργο της ανέγερσης του Βρεφονηπιακού σταθμού Πύλου εντάχθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 και από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας με επιπλέον 150.000 ευρώ και, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε, υλοποιήθηκε χάρις την επίβλεψη και την εποπτεία της Διαχειριστικής αρχής και του ίδιου του Περιφερειάρχη.

Η αμετροέπεια που αντιπροσωπεύει η πολιτική πρακτική του τέως Πρωθυπουργού, ξεπερνά τα όρια και αποκαλύπτει το λαϊκισμό αυτών που θέλουν να παραπλανούν τους πολίτες. Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι το έργο αυτό οφείλεται στη σκληρή δουλειά της περιφερειακής αρχής και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και την αγαστή συνεργασία με το Δήμο Πύλου – Νέστορος».  

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως τελικά ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν παρέστει στα εγκαίνια λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και έστειλε απλά ένα μήνυμα στον δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης όπου αναφερόταν στο ιστορικό του έργου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καφαντάρης ευχαρίστησε μεταξύ άλλων για τη συμβολή του στο έργο τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη.

 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.