Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Το τροχόσπιτο - θηρίο των 14 τόνων που όργωσε την Πελοπόννησο

Ζευγάρι Γερμανών ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με ένα στρατιωτικών προδιαγραφών όχημα που πάει παντού!

Δεν είναι ένα συνηθισμένο τροχόσπιτο αλλά ένα θηριώδες 4x4 που φθάνει σε κάθε έδαφος. Το «Wombat», όπως το έχουν ονομάσει οι ιδιοκτήτες του, από το μαρσιποφόρο φυτοφάγο ζώο που ζει στην Αυστραλία, ταξιδεύει από τον Μάρτιο του 2017 σε όλο τον κόσμο, ενώ πρόσφατα πέρασε και από την Πελοπόννησο.

Ο Achim, η Kerstin και τα δύο τους σκυλιά, ζουν και ταξιδεύουν σε αυτό το όχημα που ζυγίζει 14 τόνους.

 

Το ζευγάρι των Γερμανών βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, έχοντας ...οργώσει τους προηγούμενους μήνες την Πελοπόννησο.

Το εν λόγω MAN Expedition Truck κατασκευάστηκε το 1984 με στρατιωτικές προδιαγραφές, καθώς χρησιμοποιήθηκε ως όχημα επίδειξης από το στρατό της Νορβηγίας! Το 1992 μετατράπηκε σε τροχόσπιτο, ενώ έγινε γενική ανακατασκευή των μηχανικών του μερών και του εσωτερικού το 2016.

 

Ο 6.8 diesel αποδίδει 192 ίππους. Δύο δεξαμενές πετρελαίου, 400 lt η καθεμία, χαρίζουν εντυπωσιακή αυτονομία, ενώ υπάρχουν δεξαμενές νερού 380 lt και ηλιακά πάνελ που δίνουν την απαραίτητη ενέργεια για μία σειρά από λειτουργίες και συσκευές.

Το ζευγάρι μοιράζεται στιγμές από τα ταξίδια του στο instagram, όπου μπορείτε να τους ακολουθήσετε εδώ.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.