Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Οίακας εθελοντική αιμοδοσία

Τρίποντο ζωής από τον Οίακα

Εθελοντική αιμοδοσία με μπασκετικό χρώμα στο Ναύπλιο

Η διοίκηση, το προπονητικό τιμ και οι παίκτες του Οίακα Ναυπλίου συμμετείχαν την πρώτη μέρα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου της προγραμματισμένης 120ης τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας στο Κέντρο Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας στο Ναύπλιο. που συνδιοργανώθηκε με τους “Δεσμούς Αίματος”.

Οι “Δεσμοί Αίματος” και ο Οίακας καλούν τους φίλους της ομάδας την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από τις 5 μμ έως τις 8 μμ στο Κέντρο Νεότητας Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, στο Ναύπλιο να δώσουν στην πράξη το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα.

Οίακας εθελοντική αιμοδοσία

Οι Δεσμοί Αίματος ευχαριστούν την ομάδα του ΟΙΑΚΑ για την υποστήριξη στην προσπάθεια του συλλόγου μας για να μην λείψει αίμα σε κανένα συνάνθρωπό μας όσο και όταν το χρειάζεται…

Στις μέρες μας η ανεπάρκεια αίματος είναι μια υπαρκτή κατάσταση που έχει ως άμεσο αποτέλεσμα να θέτει σε κίνδυνο την ζωή όσων χρειάζονται αίμα.

Οίακας εθελοντική αιμοδοσία

Η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων εκείνων που μπορούν με την τελείως ανώδυνη γι’ αυτούς εθελοντική αιμοδοσία να προσφέρουν το πολυτιμότερο για όσους το χρειάζονται θεραπευτικό μέσο, το αίμα είναι η ελπίδα ότι η προσφορά στο συνάνθρωπο γίνεται με πράξεις και επαναλαμβάνεται.

Οίακας εθελοντική αιμοδοσία

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.