Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κώστας Τζιούμης και Αλκιβιάδης Στεφανής

Τρίπολη: Στην πρώτη γραμμή των εκδηλώσεων "Ελλάδα 2021" ο στρατός

Συνάντηση του Υφυπουργού Εθν. Άμυνας με τον δήμαρχο της πόλης επ' αφορμή της ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων σμηνιτών

Στην πρώτη γραμμή των εκδηλώσεων "Ελλάδα 2021" στην Τρίπολη θα βρίσκεται ο στρατός. Αυτό προέκυψε από τη σημερινή επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Αλκιβιάδη Στεφανή προκειμένου να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας νεοσυλλέκτων σμηνιτών της Ε' 2020 ΕΣΣΟ, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης.

Λόγω της πανδημίας, η ορκωμοσία τελέστηκε, με αυστηρούς περιορισμούς, χωρίς κανέναν επισκέπτη. Μετά το τέλος της τελετής, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε τον Δήμαρχο της Τρίπολης.

Ο κ. Κώστας Τζιούμης τον υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, με τους δύο άνδρες να έχουν μία σύντομη, αλλά εξαιρετικά ουσιαστική συζήτηση.

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν είναι οι επετειακές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, με τον κ. Τζιούμη να υπογραμμίζει ότι η Τρίπολη δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων του 2021, με βάση την ιστορία της και την καθοριστική της συμβολή στην επιτυχημένη έκβαση του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα. Με τον Δήμαρχο συμφώνησε απόλυτα ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας έφερε σε άμεση επαφή τον Δήμαρχο της Τρίπολης με τον Πρόεδρο του Πολεμικού Μουσείου κ. Τάσο Λιάσκο, με τον οποίο συζήτησαν συνεργασία ενόψει του 2021. Το επόμενο διάστημα, θα ακολουθήσει συνάντηση, δια ζώσης, ανάμεσα στον κ. Λιάσκο και στον Δήμαρχο Τρίπολης, με αντικείμενο τις εκδηλώσεις του 2021, όπου αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο ο Ελληνικός Στρατός.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Τρίπολης και ο Υφυπουργός Άμυνας αντάλλαξαν αναμνηστικά, με τον Κώστα Τζιούμη να προσφέρει το μετάλλιο της πόλης στον κ. Στεφανή.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.