Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τρίπολη: Δράσεις Κινητικότητας για μικρούς και μεγάλους που θέλουν να "μετακινούνται υπεύθυνα"

Με σειρά εκδηλώσεων και δράσεων, από τις 16 ως τις 20 Σεπτεμβρίου, ο δήμος θα τιμήσει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Η υπεύθυνη μετακίνηση των δημοτών με οχήματα ή μέσα μαζικής μεταφοράς θα είναι το επίκεντρο της δράσης "μετακινούμαι υπεύθυνα" που διοργανώνει ο δήμος Τρίπολης για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας. 

Οι μαθητές όλων των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων του δήμου, παίζουν και ζωγραφίζουν την μασκότ της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, μέσα σε εικόνες του τόπου μας.

Τα καφέ της Τρίπολης συμμετέχουν και πραγματοποιούν τις διανομές τους, χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πατίνια και άλλα μεταφορικά μέσα μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Οι δράσεις περιλαμβάνουν ποδηλατικό περίπατο στα περιστατικά άλση της πόλης, πράσινη μετακίνηση για όλους, εκπαιδευτική συνάντηση στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, διαγραμμίσεις και γνωριμία με τους παίκτες του Αστέρα!

Όλες οι δράσεις του Δήμου Τρίπολης θα πραγματοποιηθούν τηρώντας απαρέγκλιτα όλους τους υγειονομικούς περιορισμούς και τις σχετικές οδηγίες και πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Το πρόγραμμα:

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.