Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Λαϊκή αγορά

Τρίπολη: Απαγορευτικό στους πωλητές λαϊκής αγοράς από Αργολίδα και Λακωνία

Με απόφαση του αρμόδιου αντιδημάρχου ο δήμος Τρίπολης ενημερώνει ότι θα επιβάλλει πρόστιμα σε όσους επαγγελματίες παραβούν το απαγορευτικό

Απαγορευτικό βάζει ο δήμος Τρίπολης στους επαγγελματίες των Λαϊκών Αγορών που προέρχονται από τους διπλανούς νομούς της Λακωνίας και της Αργολίδας, μετά το σκληρό lockdown που τους επιβλήθηκε χθες. 

Η απόφαση της δημοτικής αρχής Τρίπολης η οποία υπογράφεται από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Κανελλόπουλο Αλέξανδρο, προβλέπει ότι αν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί από τα ελεγκτικά όργανα παράβαση των ανωτέρω, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις και πρόστιμα στους παραβάτες.

Θυμίζουμε, ότι οι λαϊκατζήδες της Αργολίδας είχαν αντιδράσει άμεσα με την ανακοίνωση ακόμα του lockdown, ζητώντας διασαφηνίσεις για το πώς θα μετακινούνται στις λαϊκές των γειτονικών νομών. Η ΚΟΜΥ Αργολίδας είχε απαντήσει στα εύλογα ερωτήματά τους, ανακοινώνοντας ότι μπορούσε να πραγματοποιήσει τεστ drive through ώστε να καλύψει του επαγγελματίες. 

Ωστόσο η αντίδραση της Τρίπολης, δημιουργεί νέα εμπόδια και αναμφισβήτητα οικονομικές δυσκολίες στους λαϊκατζήδες. 

Όλο το κείμενο της απόφασης: 

«'Εχοντας υπόψη:

α) Την με αριθ. Δία/Γ. Π.οικ. 2333 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5318/2021) "Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς τον κορωνοϊού COVID-19"

β) Την με αριθ. Δ1αΙΓΠ.οικ. 2331 ΚΥΑ (ΦΕΚ 541Β/2021) 'Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στον Δήμο Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19"

Ο Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους δραστηριοποιούμενος στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου, οι οποίοι προέρχονται από την Π.Ε. Αργολίδας και από το Δήμο Σπάρτης να μην προσέλθουν στις λαϊκές αγορές της 16ης1/2021. 

Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί από τα ελεγκτικά όργανα παράβαση των ανωτέρω, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις και πρόστιμα στους παραβάτες.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.