Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρίπολη διανομή μασκών

Τρίπολη: Αγώνας δρόμου το Σαββατοκύριακο για τη διανομή των μασκών

Οι υπηρεσίες του δήμου Τρίπολης τάχιστα από το απόγευμα του Σαββάτου διένειμαν τις μάσκες που παρέλαβαν από την ΚΕΔΕ σε όλα τα σχολεία

Σ’ έναν πραγματικό αγώνα δρόμου επιδόθηκε ο Δήμος Τρίπολης το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου για την παραλαβή και τη διανομή των μασκών προστασίας στα σχολεία του.

Το απόγευμα (18.00) του Σαββάτου (12/9/2020), παραλήφθηκαν από την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, οι μάσκες, για το σύνολο των ΟΤΑ της Αρκαδίας.

Το προσωπικό του Δήμου, τις διαχώρισε και τις ταξινόμησε και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, οι μάσκες διανεμήθηκαν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Τρίπολης.

Το πρωί της Κυριακής (13/9/2020), η διανομή ολοκληρώθηκε στα δημοτικά σχολεία και στους άλλους τέσσερις ΟΤΑ του Νομού Αρκαδίας.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου το οποίο, εντός του Σαββατοκύριακου, κατέβαλλε μια υπεράνθρωπη προσπάθεια και κατάφερε να φέρει εις πέρας μία απαιτητική διαδικασία, η οποία ήταν απαραίτητη για την ομαλή έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης, και ως ιατρός, απεύθυνε νέα έκκληση προς όλους για την ευλαβική τήρηση των κανόνων ασφάλειας και υγιεινής έναντι του κορωνοϊού. 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.