Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

124 ΠΒΕ Τρίπολης Πολεμική Αεροπορία

Τρίπολη: 29 κρούσματα κορωνοϊού στο στρατόπεδο

Ασυμπτωματικοί ή με ήπια συμπτώματα οι περισσότεροι - 800 νεοσύλλεκτοι βρίσκονται στο στρατόπεδο - Τι ζήτησε ο Ανδρ. Πουλάς

Ανησυχία και αναστάτωση στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας έχει φέρει η είδηση ότι 29 άτομα στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης στην Τρίπολη έχουν εντοπιστεί θετικά στον κορωνοϊό. 

Θυμίζουμε ότι για το θέμα κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής μεταξύ των οποίων ο Ανδρέας Πουλάς με την οποία ζητούν, μεταξύ άλλων, στοιχεία για τα τεστ που διενεργήθηκαν τον τελευταίο μήνα στο σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και απαντήσεις σχετικά με τα εξειδικευμένα μέτρα που σκοπεύει να λάβει άμεσα η κυβέρνηση, τόσο ως προς την πρόληψη όσο και ως προς την διαχείριση των κρουσμάτων, καθώς τα υπάρχοντα αποδείχθηκαν ανεπαρκή να θωρακίσουν τα στρατόπεδα.

Εν τω μεταξύ στο στρατόπεδο της Τρίπολης σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα Covid-19 έχουν εντοπιστεί σε σμηνίτες οι οποίοι παρουσιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Τρίπολη για να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία. Στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας παρουσιάστηκαν περίπου 800 νεοσύλλεκτοι, 29 από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Στην πλειονότητά τους, οι σμηνίτες είναι ασυμπτωματικοί ή εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε καραντίνα εντός του στρατοπέδου. 

Ωστόσο, δύο από τους σμηνίτες που διαπιστώθηκε ότι νοσούν από την Covid-19 εμφάνισαν σοβαρότερα συμπτώματα και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία: Ο ένας στο νοσοκομείο της Τρίπολης και ο άλλος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.