Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Νίκας Βασιλόπουλος

Τριβές για τη χάραξη του Καλαμάτα-Ριζόμυλος

Συνάντηση στην περιφέρεια μεταξύ Νίκα και δημάρχου Καλαμάτας

“Είναι γνωστές από το παρελθόν οι απόψεις μου, καθώς εκτιμώ ότι το καλύτερο είναι η νότια ή η αποκαλούμενη παραλιακή χάραξη. Ωστόσο, ποτέ δεν είμαι της λογικής ‘ή όλα ή τίποτα’” τόνισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, μετά τη συνάντησή του με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, στην Τρίπολη, χθες Τρίτη 7 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη σχετικά με το σύνολο των έργων που έχει ανάγκη η Καλαμάτα, όπως επίσης και για τις απόψεις της δημοτικής αρχής -αλλά και των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου- επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Ας σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ο περιφερειάρχης είχε σχετική έγγραφη ενημέρωση και από την πλευρά του Δήμου Μεσσήνης.

“Δεν εμπλέκομαι στην τριβή που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο έργο” σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης επιχειρώντας να κρατήσει αποστάσεις.

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.