Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Προγράμματα για την επιχειρηματική πρωτοβουλία στην Πελοπόννησο

Τρία προγράμματα ενίσχυσης της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας στην Πελοπόννησο

Οι πρόεδροι των 5 Επιμελητηρίων της Περιφέρειας ενημερώθηκαν σχετικά από τον Παναγιώτη Νίκα για τα προγράμματα που τρέχουν και αυτά που πρόκειται να τρέξουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Προγράμματα για την ενίσχυση της ιδιωτικής οικονομίας και της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τους προέδρους των πέντε Επιμελητηρίων της Περιφέρειας, οι οποίοι τον επισκέφθηκαν στην Τρίπολη χθες Τρίτη 4 Αυγούστου.

Ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι ήδη “τρέχει” ένα σχετικό πρόγραμμα και σύντομα θα ακολουθήσουν άλλα δύο, επαναλαμβάνοντας ότι “η βούληση της περιφερειακής Αρχής είναι η στήριξη του ιδιωτικού τομέα”.

Στη εν λόγω συνάντηση, διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων μεταξύ της Περιφέρειας και των Επιμελητηρίων σε όλα τα ζητήματα που συζητήθηκαν, συμφωνήθηκε δε να υπάρχει καλύτερη επικοινωνία ώστε να ενημερώνονται όλοι οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, Αργολίδας Φώτης Δαμούλος, Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης και Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Πλάτωνας Μαρλαφέκας με την ιδιότητά του ως πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ (Ενδιάμεσος Φορέας Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας).

3.750.000 ευρώ για εκσυγχρονισμό μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.