Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Τρία εξαιρετικά Πτυχία στο Δημοτικό Ωδείο Άργους

Μία ευκαιρία για ενημέρωση.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤρί. 30 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι απολυτήριες εξετάσεις τριών σπουδαστών του Δημοτικού Ωδείου Άργους! Ο Ζαχαρίας Τσακίρης πήρε Πτυχίο Βυζαντινής Μουσικής, ο Κωνσταντίνος Χαλδαιόπουλος Πτυχίο Κιθάρας και ο Σπύρος Μαρίνης (κλαρινετίστας με μεταπτυχιακές σπουδές και ήδη καθηγητής του Ωδείου και του Μουσικού Σχολείου, μαέστρος Φιλαρμονικής και Χορωδίας) Πτυχίο Αντίστιξης. Και οι τρείς αρίστευσαν και δέχθηκαν τα θερμά συγχαρητήρια των εξεταστικών επιτροπών τις οποίες αποτελούσαν διακεκριμένοι και απαιτητικοί μουσικοί!

Για το Ωδείο, όπως σημειώνεται: «η παροχή ενός Πτυχίου ή Διπλώματος συνιστά μια επίπονη εκπαιδευτική διαδρομή τόσο από μέρους των σπουδαστών όσο και από μέρους των καθηγητών. Βασικό μας μέλημα είναι να εφοδιάσουμε τους μελλοντικούς επαγγελματίες με σοβαρές μουσικές γνώσεις και εμπειρίες.

Οι καθηγητές μας, άρτιοι και υπεύθυνοι παιδαγωγοί προετοιμάζουν με ευσυνειδησία και εντιμότητα τους νέους μουσικούς μας.

Εξ άλλου αυτό αποτελεί και το ηθικό πλεονέκτημα ενός Δημοτικού Ωδείου!»

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org