Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εκδήλωση για την επαναλειτουργία του τρένου

Τρένο για Άργος και Ναύπλιο ζητούν οι Κορίνθιοι

Πληθαίνουν οι φωνές για την την επαναλειτουργία του τρένου
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΚυρ. 13 Μάιος. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με την παρουσία του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού και της βουλευτή Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίας Θελερίτη πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο η εκδήλωση για την επαναλειτουργία του τρένου στο τμήμα Κόρινθος - Άργος - Ναύπλιο, το απόγευμα του Σαββάτου 12 Μαϊου.

Κύριοι ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Κώστας Μπρούσαλης, εκπαιδευτικός - συγγραφέας, επικεφαλής της κίνησης Πελοποννησιακή Γραμμή και ο Δημήτρης Νόνης, μέλος της Πρωτοβουλίας Πολιτών για την Επαναλειτουργία Τώρα του Τρένου στην Αργολίδα.

Επίσης τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων και διαβάστηκε χαιρετισμός του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας Γιώργος Παπασταμόπουλος και ο Γραμματέας της αντίστοιχης νομαρχιακής Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας, καθώς επίσης εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Αθηνών.

Εκδήλωση για την επαναλειτουργία του τρένου

Συμπαραστάτης της προσπάθειας ο δήμαρχος Κορινθίων που μάλιστα προτίθεται να περάσει και ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο, με το οποίο θα ζητά να επαναλειτουργήσει η μετρική γραμμή μέχρι Ναύπλιο. 

Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει συμφωνηθεί η διενέργεια μελέτης βιωσιμότητας από τον Δήμο Ναυπλιέων σε συνεργασία με τον ΟΣΕ, βάσει της οποίας θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα.

Στα θετικά ότι πλέον κυβερνητικοί φορείς βλέπουν με θετικό μάτι το πάγιο αίτημα των κατοίκων της Αργολίδας, αλλά με τεχνοκρατικούς όρους. Η υποστήριξη από τους Κορίνθιους έρχεται και αυτή στο κατάλληλο χρονικό σημείο εν όψει και της προγραμματικής σύμβασης για τη μελέτη που αναμένεται να υπογραφεί σύντομα.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2