Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Καστραντά, Τσάκωνα, Παπακωνσταντίνου

Τρεις κυρίες στο πλευρό του Αναγνωσταρά

Η Αγγελική Παπακωνσταντίνου, η Νεκταρία Καστραντά και η Γεωργία Τσάκωνα υποψήφιες με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα Ξανά»

Την υποψηφιότητά τους με την δημοτική παράταξη του Παναγιώτη Αναγνωσταρά ανακοίνωσαν η αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος Αγγελική Παπακωνσταντίνου (δεξιά στη φώτο), η Νεκταρία Καστραντά και η Γεωργία Τσάκωνα (αριστερά στη φώτο).

Αγγελική Παπακωνσταντίνου

Ονομάζομαι Αγγελική Παπακωνσταντίνου και έχω γεννηθεί στην Αλέα Αργολίδας. Εδώ και πολλά χρόνια κατοικώ μόνιμα στο Ναύπλιο. Είμαι παντρεμένη με το Νίκο Συρεγγέλα και έχουμε δύο παιδιά, τον Επαμεινώνδα και τον Όμηρο.

Εργάστηκα πρώτη φορά στον ιδιωτικό τομέα για πέντε χρόνια (Συστήματα Πληροφορικής UNISYS) και στη συνέχεια κατατάχτηκα στο Λιμενικό Σώμα (Αξιωματικός ΛΣ ε.α.) στο οποίο υπηρέτησα 25 χρόνια.

Διετέλεσα επί σειρά ετών μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος και σε τοπικό επίπεδο Πρόεδρος της Ένωσης Προσωπικού ΛΣ Νομών Αργολίδας – Αρκαδίας και Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Λιμενικό αλλά και στη συνέχεια συμμετείχα σε διάφορα σωματεία της πόλης μας μιας και η επιθυμία για εθελοντική προσφορά προς τους συνανθρώπους μας είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του χαρακτήρα μου.

Ορμώμενη από αυτό και την επιθυμία μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στον ιστορικό Δήμο Ναυπλιέων, αποδέχτηκα την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα και τον θεωρώ εξαίρετο άνθρωπο και άριστο γνώστη των αυτοδιοικητικών θεμάτων.

Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου.
Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος σε έναν τόπο με πολύ μεγάλη ιστορία.

Πιστεύω ότι μπορώ να συμβάλλω ώστε να γίνει ο Δήμος Ναυπλιέων ένας Δήμος πρότυπο και η πόλη μας ακόμα πιο όμορφη, λειτουργική και φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στην επιλογή σας. Σας ευχαριστώ πολύ.

Νεκταρία Καστραντά

Ονομάζομαι Νεκταρία Καστραντά. Γεννήθηκα το 1975 και μεγάλωσα στη Νέα Τίρυνθα. Είμαι κόρη του Ανδρέα Καστραντά (οδοντοτεχνίτη) και της Βασιλικής Καστρντά – Σκλήρη.

Αποφοίτητα από το ΤΕΛ Ναυπλίου και κατόπιν φοίτησα σε οδοντοτεχνική σχολή στην Αθήνα. Έχω εργαστεί επί σειρά ετών σε οδοντοτεχνικά εργαστήρια, καθώς επίσης έχω απασχοληθεί περιστασιακά στον τομέα του τουρισμού.

Είμαι μητέρα, μιας κορούλας 9 ετών. Τα τελευταία χρόνια μένω μόνιμα στο Ναύπλιο. Ως απλή αλλά και νέα πολίτης, με την όρεξη και την επιθυμία για προσφορά όπως υπήρξα στη μέχρι τώρα ζωή μου, με γνώμονα το καλό της πόλης μας και εν γένη του δήμου μας, αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος, μετά από την τιμητική πρόταση που δέχθηκα από τον συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Ναυπλιέων, Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Γεωργία Τσάκωνα

Ονομάζομαι Τσάκωνα Γεωργία του Κων/νου, εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος και είμαι 37 ετών. Ένας δυναμικός άνθρωπος, με πολύ μεράκι και θέληση για δουλειά, όνειρα και σχέδια για το μέλλον.

Αγαπώ τον Δήμο μου.
Σέβομαι τους συνανθρώπους μου.
Να πάμε από το “εγώ” στο “εμείς” για να υλοποιήσουμε τα έργα που θα αλλάξουν την ζωή μας.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.