Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

κολυμβητικοί αγώνες παράλιο άστρος

Τρέχουν όλοι στο Παράλιο Άστρος για να κολυμπήσουν!

Ρεκόρ καταγράφεται στις συμμετοχές για τους Πανελλήνιους Κολυμβητικούς αγώνες ανοιχτής θαλάσσης

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την διεξαγωγή του Πανελληνίου Κολυμβητικού  πρωταθλήματος OPEN WATER (όλων των κατηγοριών), αλλά και του αντίστοιχου των Masters, στο Παράλιο Άστρος, στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Σε αντίθεση με τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας του COVID-19 έχει σημειωθεί ως στιγμής ρεκόρ συμμετοχών, με πάνω από 140 άτομα να έχουν δηλώσει συμμετοχή για να πάρουν μέρος στους αγώνες.

Στους εν λόγω αγώνες θα εφαρμοστεί το υγειονομικό πρωτόκολλο Διοργάνωσης Αγώνων Πρωταθλημάτων Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, το οποίο έχει εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο δήμος Βόρειας Κυνουρίας με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τον κ. Δημήτριο Σαρακατσάνη, Γενικό Γραμματέα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας για την αγαστή συνεργασία και τονίζει πως «είμαστε σίγουροι πως οι αγώνες θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία»!

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.