Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρέχουν οι μαούνες στο λιμάνι να προλάβουν την προθεσμία

Τρέχουν οι μαούνες στο λιμάνι να προλάβουν την προθεσμία

Σκάβουν και το Σάββατο στο Ναύπλιο, για να προλάβουν την τελευταία παράταση

Εντατικά συνεχίζονται οι εργασίες εκβάθυνσης στο λιμάνι του Ναυπλίου, με σκοπό να ολοκληρωθεί το έργο μέχρι το τέλος Νοέμβρη, οπότε λήγει και η τελευταία παράταση, μετά από τα εμπόδια του καλοκαιριού που πήγαν πίσω το έργο.

Ακόμα και σήμερα Σάββατο τα σκεπτικά μηχανήματα συνέχιζαν τις εργασίες, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Τρέχουν οι μαούνες στο λιμάνι να προλάβουν την προθεσμίαΤο δημοτικό συμβούλιο του Ναυπλίου άλλωστε δύσκολα θα δώσει και νέα παράταση για το έργο, που ήδη παρατάθηκε μέχρι τις 30 Νοέμβρη με σκοπό την «ολοκλήρωση εκβάθυνσης στο λιμένα Ναυπλίου και υποστήριξη κρηπιδωμάτων».

Η τελευταία παράταση έγινε δεκτή επειδή πήγε πίσω το έργο τους καλοκαιρινούς μήνες και ιδίως τον Αύγουστο, λόγω των συνεχών αφίξεων και αναχωρήσεων τουριστικών σκαφών.

Επιπλέον δεν μπορούσαν να γίνουν εργασίες επισκευής στα κρηπιδώματα, λόγω ελλιμενισμού των τουριστικών σκαφών, ούτε η κατασκευή του τοίχου προστασίας στη θέση Μπανιέρες, λόγω καθημερινής χρήσης της περιοχής από τους λουόμενους.

Τρέχουν οι μαούνες στο λιμάνι να προλάβουν την προθεσμία

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.