Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Μπάμπης Τσέρτος

Τραγούδι για το Βραχάτι Κορινθίας έβγαλε ο Μπάμπης Τσέρτος

Ο αγαπητός μουσικός και τραγουδιστής νοσταγλεί τις ώρες πέρασε στο κορινθιακό θέρετρο

Ο αγαπημένος μουσικός Μπάμπης Τσέρτος αφιέρωσε το τραγούδι «πιάσανε τον Μπάτη» στην αγαπημένη του ψαροταβέρνα στο Βραχάτι Κορινθίας, αλλάζοντας ακόμη και τους στίχους ώστε να ταιριάζουν με την περίπτωση!

Αναφερόμενος στο τραγούδι, ο Τσέρτος σημειώνει: «Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω ένα τραγούδι τώρα στο φίλο μου το Γιώργο το Μπάτη, ή Γιώργο Ζωγράφο, από το Βραχάτι, ο οποίος έχει μια ψαροταβέρνα τον «Μπάτη», εξαιρετική. Εκεί τα τελευταία 20-25 χρόνια μαζευόμαστε με πολλούς φίλους με τον αείμνηστο Μπάμπη Γκολέ με τον Γιάννη Σπανό, ήταν η ταβέρνα του Μίκη Θεοδωράκη», συνεχίζει ο Μπάμπης Τσέρτος και εξηγεί την ιστορία του τραγουδιού. 

Τέλος, ο Μπάμπης Τσέρτος δεν παραλείπει να εκφράσει τη νοσταλγία του για το Βραχάτι λέγοντας ότι περιμένει «εναγωνίως πότε θα ξαναβρεθούμε εκεί να φάμε τα ωραία ψάρια και να τραγουδήσουμε». 
 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.