Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Άφησαν τα σκουπίδια τους στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

Τραγικό! Άφησαν τα σκουπίδια τους στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

Που πήγε ο πολιτισμός;

Απαράδεκτη ήταν η εικόνα του αρχαίου θεάτρου Επιδαύρου, αμέσως μετά από μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση. Φεύγοντας κάποιοι από τους θεατές άφησαν πίσω τους δείγματα του πολιτισμού τους...

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μετά τον Οιδίποδα του Γουίλσον το Σάββατο, δεν σεβάστηκαν τον χώρο και άφησαν τα σκουπίδια τους εκεί που κάθονταν αντί να τα πάρουν μαζί τους και να τα πετάξουν σε κάποιον κάδο.

Κάποια παρέα μάλιστα νόμιζε ότι πάει σε μπαράκι και είχε κάπου κρυμμένο ένα μπουκάλι τσίπουρο, παρά τις συνεχείς συστάσεις που γίνονται από τα μεγάφωνα για τη μη κατανάλωση αλκοόλ εντός του ιστορικού χώρου.

Άφησαν τα σκουπίδια τους στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο σε αρχαία θέατρα της Αργολίδας μετά από παράσταση, καθώς πέρσι τέτοια εποχή «νεοβάρβαροι» είχαν μετατρέψει το Αρχαίο Θέατρο του Άργους σε ...σκουπιδότοπο!

Η συμπεριφορά κάποιων μεμονωμένων θεατών έρχεται σε αντιδιαστολή με την άρτια διοργάνωση του Φεστιβάλ αλλά και την άμεση αντίδραση των ανθρώπων που δουλεύουν γι' αυτό, οι οποίοι αμέσως μετά την παράσταση έσπευσαν από ταξιθέτες να αναλάβουν και χρέη καθαριστή, παραδίδοντας το αρχαίο θέατρο πεντακάθαρο.

Άφησαν τα σκουπίδια τους στο Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.