Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Τους παρέσυρε το ρέμα...

Εκατέρωθεν πυρά για πλημμύρες και ρέματα με φόντο ...τις εκλογές
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 7 Φεβ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Καμπόσου και Χειβιδόπουλου με αφορμή την πρόσφατη πλημμύρα στους Μύλους και τον μη καθαρισμό των ρεμάτων. 

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος απαντά σε προηγούμενη ανακοίνωση της δημοτικής αρχής θέτοντας μια σειρά από ερωτήματα:

«Το θράσος και τα ψεύδη του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών δεν έχουν τελειωμό.

Η ανευθυνότητα και επιπολαιότητά του, ακόμη και προ κρισίμων θεμάτων, αποτελούν προσβολή για το θεσμό του Δημάρχου.

Δεν ήξερε που πήγε το περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ που πλήρωσε ο Δήμος το 2017 – 2018 για καθαρισμούς ρεμάτων, μέσω απευθείας αναθέσεων!!!

Ο Δήμαρχος Καμπόσος, που με κατηγορεί και με υβρίζει από το Σεπτέμβριο του 2018 για τα ρέματα και τους χείμαρρους, απέκρυψε εντέχνως και πολιτικά δολίως, ότι από την αρχή του 2018 έως και τον Ιούλιο, που η αρμοδιότητα μεταβιβάστηκε στη Περιφέρεια, έδωσε με απευθείας αναθέσεις και πλήρωσε περίπου διακόσιες χιλιάδες ευρώ  σε οχτώ εργολάβους, για να καθαρίσουν τα ρέματα στις δημοτικές ενότητες του Δήμου Άργους -Μυκηνών.

Εκτός από τις δικές του παρεμβάσεις με τα μηχανήματα του Δήμου και φυσικά εκτός από τις δικές μας σε κεντρικούς χείμαρρους, όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι αντιδήμαρχοι του.

Να μας απαντήσει λοιπόν:

• Καθαρίστηκαν τα ρέματα ή τα χρήματα που διέθεσε για το σκοπό αυτό «τα πήρε το ποτάμι»;

• Αν καθαρίστηκαν, πώς είναι δυνατό να ήταν ακαθάριστα τον Ιούλιο του 2018, όταν και πήραμε την αρμοδιότητα;

• Επίσης, το 2017 μοίρασε πάλι με απευθείας αναθέσεις και πλήρωσε περίπου άλλες διακόσιες χιλιάδες ευρώ για καθαρισμό ρεμάτων. Αν καθαρίστηκαν τα ρέματα σωστά από τον Δήμο, που είχε την αρμοδιότητα το 2017 και 2018, τότε πώς γέμισαν μέσα σε έναν μήνα και το Σεπτέμβριο ήταν ακαθάριστα;

• Αν δεν καθαρίστηκαν, πού πήγαν τα λεφτά που διέθεσε για τον σκοπό αυτό;

Ντροπή Δήμαρχε Καμπόσε, επιτέλους τέλος στα ψεύδη και στη λάσπη!

Ψεύδη, λάσπη και απειλές που εκτοξεύσατε, ακόμη και την ώρα που με τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας Αργολίδας συζητούσαμε τους τρόπους αποτελεσματικότερης παρέμβασης, αν προκύψουν ακραία καιρικά φαινόμενα.

Επιλέξατε να κάνετε μια ακόμα ακραία και αήθη λαϊκίστικη επίθεση, ως προφέσορας του πολιτικού λαϊκισμού και της λάσπης, Δημήτρη Καμπόσο.

Μη μπορώντας να τιθασεύσεις τους φόβους σου για το πολιτικό σου αύριο και με το γνωστό αυταρχικό σου ύφος, προσπάθησες άδικα να με στοχοποιήσεις στους πολίτες, μέσα από το γνωστό πλέον για την φαιδρότητά του, έκτακτο διάγγελμά σου.

Σε ενημερώνω ότι, παρά τις άθλιες επιθέσεις σου, επιμένω και επιμένουμε!

Επιμένω να αντιστέκομαι και να πολεμάω τον λαϊκισμό, τον διχασμό και τους εκπροσώπους του.

Επιμένω και θα επιμένω να ελέγχω και τα λόγια σου και τα έργα σου.

Ευτυχώς πλέον δεν είμαι μόνος μου, είμαστε πολλοί και με την «βοήθειά σου» γινόμαστε ακόμα περισσότεροι.

Στο παρακάτω Link οι αναθέσεις: 
https://view.joomag.com/-/M0560972001549556741»

Άμεσα ήρθε η απάντηση της πλευράς Καμπόσου, που σημειώνει:

«Όσο πάει όλο και περισσότερο εκτίθεται ο κ. Χειβιδόπουλος. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να θριαμβολογεί πιστεύοντας ότι έβγαλε λαγό αλλά μάλλον δεν αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για αρκούδα... Με χαρά διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Υποψηφίου διότι από τα έγγραφα που παραθέτει αποδεικνύεται ότι εμείς κάναμε σωστά τη δουλειά μας τα προηγούμενα έτη και καθαρίζαμε τα ρέματα με τα χρήματα που είχαμε στη διάθεση μας, ρέματα τα οποία κάθε χρόνο χρήζουν συντήρησης και καθαρισμού είτε λόγω των φερτών υλικών είτε λόγω σκουπιδιών λίγων ασυνείδητων. Ναι κ.Χειβιδόπουλε εμείς καθαρίζαμε έναν μεγάλο αριθμό ρεμάτων και χειμάρρων ενώ εσείς μέχρι σήμερα δεν έχετε καθαρίσει ούτε αποκαταστήσει τις ζημιές αρμοδιότητας σας.

Κουβέντα όμως από τον κ. Χειβιδόπουλο για την ταμπακιέρα, ο οποίος έχει προφανώς χάσει τον έλεγχο και περιορίζεται σε κούφιες ερωτήσεις πιστεύοντας ότι θα δημιουργήσει εντυπώσεις. Μάταια όμως. Είμαστε εδώ και θα παίρνει τις απαντήσεις του. Αυτός όμως που οφείλει να απαντήσει δεν λέει κουβέντα.

Δεν απάντησε όμως ο κ. Χειβιδόπουλος τί θα γίνει με τα ρέματα. Τι γίνεται με τα ρέματα στους Μύλους και το Καλαμάκι;  Τι θα γίνει με τα ρέματα στη δημοτική ενότητα Λέρνας; Αχλαδοκάμπου; Άργους; Κουτσοποδίου; Λυρκείας; Μυκηνών; Ν. Κίου; Αλέας; 

Πότε θα τα καθαρίσει; Αφού πλημμυρίσουμε; Να φροντίσει μόνο να το έχει κάνει μέχρι το Σεπτέβριο γιατί μετά από την θέση του διοικητικού υπαλλήλου της περιφέρειας θα είναι δύσκολο...»

Bloggers Αναγνώστης

Στείλε την Αγγελία σου

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.