home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Τους Ντιουκς “παρίσταναν” δύο ανήλικοι Ρομά που επιχείρησαν να κλέψουν όχημα εν κινήσει!

Οι “Ντιουκς” της Μεσσηνίας, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν οι δύο ανήλικοι Ρομά που επιχείρησαν να κλέψουν αυτοκίνητο εν κινήσει. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Θουρίας και κατέληξε στη σύλληψη των δύο νεαρών αλλά και του 34χρονου πατέρα τους. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του tharrosnews.gr δύο ανήλικοι Ρομά, 16 και 14 ετών για απόπειρα κλοπής, καθώς και ο 34χρονος πατέρας του δεύτερου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ειδικότερα, οι δύο νεαροί στην περιοχή της Θουρίας, προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα συνοδηγού σε εν κινήσει, με μικρή ταχύτητα, αυτοκίνητο, με σκοπό να αφαιρέσουν χρήματα και αντικείμενα που βρίσκονταν στο κάθισμα. 

Οι ανήλικοι δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πράξη τους και τράπηκαν σε φυγή. Οι ανήλικοι μαζί με τον πατέρα του ενός εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν την επόμενη ημέρα.

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 871 άτομα, εκ των οποίων 654 ήταν Έλληνες και 217 αλλοδαποί, καθώς και σε 640 οχήματα.

Προσήχθησαν συνολικά 99 άτομα, από τα οποία 56 ήταν Έλληνες και 43 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 67 άτομα.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων βεβαιώθηκαν 178 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 16 παραβάσεις για παραβίαση των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.
 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button