Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
πεζόδρομος έργα

Τους κάνει πλάτες ο κορωνοϊός

Προχωρούν αργά τα έργα στους πεζοδρόμους του Άργους (pics)

Με πολύ αργούς ρυθμούς προχωρούν τα έργα αναδιαμόρφωσης των παλαιών πεζοδρόμων του εμπορικού κέντρου του Άργους.

Εικόνα
εργα υδρευσης

 

Τα έργα περιλαμβάνουν, ξήλωμα του παλαιού πλακόστρωτου. Κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και στις δύο πλευρές του κάθε πεζόδρομου, νέο δίκτυο ύδρευσης, σύνδεσης των κατοικιών και επιχειρήσεων με τον αγωγό αποχέτευσης και το δίκτυο ύδρευσης και επικάλυψη των πεζοδρόμων με υλικό αντίστοιχο της κεντρικής πλατείας του Άργους, ώστε να «δέσει» η μία διαμόρφωση με την άλλη.

Μέχρι σήμερα τα περισσότερα κτήρια ήταν συνδεδεμένα με τον αγωγό ομβρίων με αποτέλεσμα την ανάπτυξη δυσοσμίας κατά τους καλοκαιρινούς ιδίως μήνες.

Εικόνα
εργα αποχέτευσης

 

Τα έργα ύδρευσης αποχέτευσης αναμένεται να διαρκέσουν έως τα μέσα Απριλίου. Οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων κτηρίων θα επιβαρυνθούν, όπως συμβαίνει σε κάθε νέα σύνδεση με το κόστος σύνδεσης. Όπως είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ μας, το κλείσιμο των καταστημάτων ευνοεί την απρόσκοπτη εκτέλεση των έργων χωρίς γκρίνιες και επιπλέον κόστος στους επιχειρηματίες. Ο κορωνοϊός ουσιαστικά "κάνει πλάτες" στην απρόσκοπτη εκτέλεση των διαμορφώσεων των πεζοδρόμων.

 

 

 

Κοντός Banner

Μουσικό Σχολείο Αργολίδας

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.