Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Τους άλλαξαν τα φώτα στην Ερμιονίδα

Ο Μαλτέζος διόρθωσε κακώς κείμενα στο οδικό δίκτυο

Σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας το έργο «Συμπλήρωση, Βελτίωση και Συντήρηση Εγκαταστάσεων Οδοφωτισμού και Φωτεινής Σηματοδότησης» στην Ερμιονίδα.

Αυτονόητος στόχος η ασφαλής διέλευση των οχημάτων, αλλά και η αισθητική αναβάθμιση της περιοχής.

ΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ

Πιο συγκεκριμένα:

Αντικαταστάθηκαν λαμπτήρες και συστήματα αφής και σβέσης του φωτισμού.

Πραγματοποιήθηκε επισκευή φωτιστικών στους κόμβους των Διδύμων και Θερμησίας-Ερμιόνης - Ηλιοκάστρου. Ο φωτισμός στους εν λόγω κόμβους δε λειτουργούσε για μεγάλο χρονικό διάστημα και για το λόγο αυτό με την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συντήρησης επισπεύθηκε η ανάλογη επέμβαση.

ΠΙΛΛΑΡ ΔΕΗ

Επίσης στο περιφερειακό συμβούλιο ψηφίστηκε και η δαπάνη σύνδεσης των έξη πίλλαρ με τη ΔΕΔΔΗΕ για την ηλεκτροδότηση του έργου Κρανίδι - Πόρτο Χέλι που και αυτό ολοκληρώθηκε.

Όπως δηλώνει ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτάζος «Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε καθήκοντα λέμε ότι η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί προτεραιότητα μας. Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της στους οδικούς άξονες αρμοδιότητάς της βελτιώνοντας θεαματικά την ποιότητα φωτισμού των δρόμων".
 

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.