Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Ναύπλιο λιμάνι

Τον Σεπτέμβρη ο διαγωνισμός για τη Μαρίνα Ναυπλίου

Ο Τατούλης υποσχέθηκε να τρέξει άμεσα το έργο.

Σε τρία έργα σταθμό για την Πελοπόννησο που βρίσκονται στο πλαίσιο υλοποίησης άμεσα αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha και στο δημοσιογράφο Χάρη Ντιγριντάκη.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου αναφέρθηκε στην ίδρυση Περιφερειακής Τράπεζας στην Πελοπόννησο στη βάση του μοντέλου της γερμανικής Sparkassen, στην δημιουργία Τεχνολογικού Πάρκου με Κινέζους Επιχειρηματίες στην Τρίπολη και στον υπό προκήρυξη διεθνή διαγωνισμό ΣΔΙΤ για την Μαρίνα του Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Δήμο και την Λιμενική αρχή.

Ναύπλιο λιμάνι

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό για το ΣΔΙΤ της Μαρίνας Ναυπλίου σημείωσε ότι η Περιφέρεια με προγραμματική συμφωνία με το Δήμο Ναυπλιέων και τη Λιμενική αρχή προτίθεται να προκηρύξει μέσα στο Σεπτέμβριο τον Διεθνή διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.